El a agresat-o, ea îl vrea în continuare. Motivul este ireal: "I-am trimis mesaj ca să îi spun"

Îi este dor de fostul iubit © Hepta

Relaţiile abuzive nu mai surprind pe nimeni, însă trist este faptul că anumite femei nu pot să treacă peste o astfel de experienţă şi chiar îşi doresc ca fostul partener să facă parte în continuare din viaţa lor. 

O femeie a povestit cum ţine enorm la soţul său, însă se gândeşte în permanenţă la fostul iubit, chiar dacă acesta din urmănt era agresiv verbal şi violent fizic. Incredibil este faptul că sexul alături de fostul iubit a fost pentru femeie cea mai frumoasă experienţă din viaţa sa. 

"Sunt fericită alături de soţul meu, dar nu este totul cum îmi doresc. Am fost împreună cu un bărbat abuziv, timp de cinci ani. Am mai multe în comun cu fostul iubit, decât am cu soţul meu. I-am trimis fostului un mesaj ca sa îi spun tot ce simt. I-am spus că nu l-am uitat, dar că îi doresc tot binele din lume. El mi-a răspuns şi mi-a spus că ţine la iubita lui actuală şi că au un copil împreună, însă a menţionat clar că mai este interesat şi de mine. Mă simt tristă şi vinovată. Ce este în neregulă cu mine?", a fost confesiunea femeii. 

"Cred că totul ţine de excitarea sexuală. Gândeşte-te cât îţi iubeşti soţul sau dacă îl iubeşti cu adevărat. Mai gândeşte-te şi la faptul că fostul are o nouă viaţă şi nu este moral ceea ce îţi doreşti tu. Cred că ai fost controlată emoţional de fostul iubit şi ai rămas cu anumite răni care încă nu s-au închis", a fost sfatul psihologului. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro