El cu amanta, ea la muncă! Vezi despre ce cuplu de vedete din România e vorba

+2 click pentru
galerie

 El e un cântăreț care speră că va deveni celebru. Ea este una dintre cele mai frumoase femei din România și unul dintre modelele care fac furori pe marile podiumuri de modă ale lumii. Erau la un pas să se căsătorească, dar... la ce se petrece când ea e plecată, e puțin probabil să se mai întâmple.

Sorin de la Akcent a fost surprins într-o deplasare la Iași chiar în momentul în care a ”uitat” că urmează să se însoare cu femeia cu cele mai lungi picioare din România și a ieșit la agățat. Surprinzător, a și reușit că ”combine” o duduie de prin partea locului, dar nu a avut prea mult noroc căci paparazzi l-au surprins în timp ce încerca să o sărute. Interesant e că, în tot acest timp, frumosa lui logodnică, Daniela Aciu, posesoarea unor picioare de 123 de cm muncea din greu, în Italia, ea fiind în studiului unul celebru fotograf de acolo pentru un shooting.
Culmea este că artistul care, încet-încet, reușește să devină celebru pentru talentul lui de a se lăsa prins când iese la agățat (el a mai avut parte de o ”sedință foto” nedorită înm compania unor paparazzi și acum o lună), a fost avertizat, în repetate rânduri de Daniela să nu mai calce strâmb, mai ales că ce doi urmau să se căsătorească. E interesant însă să aflăm ce se va petrece: va da curs ultimatumului manechinul cu cele mai lungi picioare din România și îl va părăsi pe Sorin sau îi va ierta (din nou) infidelitatea? Între timp însă, Daniela postează fotografii pe contul ei de Facebook în timp ce se află în studiul din Milano și nu face niciun comentariu legat de noua escapadă a logodnicului ei. Probabil își păstrează ”cuvintele grele” pentru când se vor vedea față în față...
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro