El este poliţistul care îţi pune cătuşele în numele Domnului! Nebănuite sunt căile...

Atunci când nu încătuşează răufăcători şi nu redactează comunicate de presă, un poliţist din Hunedoara se "înarmează" cu sutana şi Crucea Sfântă şi se opreşe la biserică, acolo unde...slujeşte.

Reporterii noştri au aflat că un angajat al Poliţiei Române obişnuieşte în timpul liber să scrie la revista Bisericii Ortodoxe Române. Şi nu în calitate de ofiţer de poliţie, ci de... preot! Bogdan Gabriel Niţu, şeful Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, este protagonistul unei poveşti desprinse parcă din filme. Încă din copilărie, bărbatul a avut două mari pasiuni pe care puţini ar putea să le îmbine aşa cum el reuşeşte să o facă. Astfel, Bogdan Niţu a devenit preot, iar mai apoi poliţist, ajungând, astfel, unul dintre poliţiştii în faţa cărora infractorii nu pot minţi. La spovedanie...

În vârstă de 39 de ani, inspectorul principal Bogdan Niţu este de şapte ani purtătorul de cuvânt al Poliţiei, iar duminica, îmbrăcat în stare preoţeşti, oficiază slujbe, alături de alţi duhovnici, la biserica ortodoxă ridicată în curtea poliţiei judeţene din Deva.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro