FOTO / Arestul la domiciliu a...împlinit-o! Elena Udrea, mai "pufoasă"

+4 click pentru
galerie

Elena Udrea contestă, astăzi, rechizitoriul prin care a fost trimisă în judecată în Gala Bute şi cere retrimiterea dosarului la DNA. Controversata blondă din politica românească a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urmă cu puţin timp, iar imaginea afişată  este total neaşteptată. Coafată, machiată şi îmbrăcată cu o rochie vaporoasă, Elena Udrea pare mai ...împlinită cu câteva kilograme.

A trecut mai bine de o lună de când Elena Udrea se află în arest la domiciliu, iar viaţa trăită în luxul casei sale a început să lase urme pe silueta ei. După ce a părăsit Penitenciarul Târgşor ridată, obosită şi slăbită, Elena Udrea a avut nevoie doar de câteva săptămâni pentru a redeveni o blondă atrăgătoare. Orele petrecute la piscina din incita casei i-au oferit un bronz ciocolatiu, tratamentele cosmetice au scăpat-o de riduri, iar produsele de îngrijire scumpe i-au revitalizat podoaba capilară. dar asta nu e tot! Şi mâncarea bună cu care -şi răsfaţă papilele gustative a început să se vadă pe ici pe colo, iar Elena Udrea pare mai "pufoasă" cu câteva kilograme. Deh, preparatele din bucătăria ei nu se compară cu fasolea din arest.

VIDEO / "E sofisticată, mă!" Elena Udrea, mai SLABĂ şi scoasă ca din cutie, la o săptămână după ce a părăsit PENITENCIARUL!

De ce a mers la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. Astăzi, udrea contestă rechizitoriul, iar avocaţii ei cer să fie înlocuită măsura arestului la domiciliu.

Foto: captură România TV

Citeşte şi:

Elena Udrea TUNĂ şi FULGERĂ: "Eu nu am fost fotografiată ca ea, ieșind din apartamente obscure, de la întâlniri cu bărbații altora"

Elena Udrea, surprinsă goală în arest la domiciliu! Cum îşi petrece timpul de când s-a întors acasă

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro