Premieră! Înregistrări audio şi video cu Elodia! Uite cum se distra în vacanţă şi ce dialog purta cu Cioacă!

Dispariţia avocatei Elodia Ghinescu rămâne fără doar şi poate unul dintre marile mistere ale ultimilor ani. La aproape 6 ani de când aceasta a fost parcă înghiţită de pământ, au fost prezentate în instanţă imagini cu Elodia şi un dialog audio dintre ea şi fostul soţ, ex-poliţistul Cristian Cioacă.

"Depunerea amprentei vocale în instanţă trebuie legată de declaraţia martorei Dinu Diana, care a afirmat atât în declaraţia proprie, cât şi într-o discuţie cu unul dintre martorii audiaţi astăzi (n.r. - ieri) că spre sfârşitul lunii septembrie a fost sunată de o femeie de pe un număr necunoscut care i-a reproşat batjocoritor că este interesată de relaţii cu bărbaţi căsătoriţi. Iar martorul audiat azi (n.r. - ieri) a declarat că, într-o discuţie cu Diana Dinu (n.r. - fostă Precup), aceasta (n.r. - fostă iubită a lui Cristian Cioacă) i-a spus că a recunoscut vocea Elodiei. Şi atunci eu am depus astăzi o înregistrare cu vocea Elodiei, insistând în audierea acestei martore care a spus că este gravidă şi nu se poate prezenta. Eu am depus vocea Elodiei în instanţă pentru a-i fi prezentată martorei, să vedem dacă o recunoaşte. Martora cunoştea vocea Elodiei pentru că au fost împreună în vacanţă, în Veneţia, timp de o săptămână", spune avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii, pentru Ring.

Mai mult, pe lângă înregistrarea audio în care Elodia foloseşte cuvintele "mirific", "mirobolant", puteţi vedea şi imagini cu aceasta, în premieră.

Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibași, unde a fost transferat pe 30 ianuarie. El a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și profanare de morminte, fiind acuzat că și-a ucis soția, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007. Strategia lui Cioacă, pusă în aplicare prin apărătoarea sa, are ca scop ca Elodia să fie căutată prin Interpol şi după voce.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro