Emoţii pentru Gigi. Va fi condamnat şi în dosarul Valiza?

+2 click pentru
galerie

Veştile proste par a se ţine lanţ de finanţatorul Stelei. Instanţa supremă îl judecă azi în dosarul Valiza. Va fi achitat sau nu Gigi Becali?

Omul de afaceri va fi adus în faţa judecătorilor pentru a răspunde mai multor acuzaţii de corupţie.
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în 11 mai 2006, finanţatorul FC Steaua ar fi promis fiecărui jucător al clubului "Gloria 1922 Bistriţa" sume de bani cuprinse între 5.000 şi 10.000 de euro pentru ca aceştia să îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu prevăzute în contractele de muncă, Regulamentul intern al clubului şi în Regulamentul Federaţiei Române de Fotbal. Concret, fotbaliştilor de la Bistriţa li se cerea să-şi apere corect şansele şi să obţină un rezultat favorabil în meciul cu Rapid Bucureşti din 12 mai 2006.
Doi ani mai târziu, în perioada 4-7 mai 2008, Becali a oferit suma de 1.700.000 de euro jucătorilor de la "Universitatea Cluj" aflaţi pe foaia de joc pentru meciul din etapa a 34-a Campionatului Naţional de Fotbal - Liga I - aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare -, aceştia urmând, la fel ca în cazul precedent, să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, să-şi apere corect şansele şi să câştige meciul cu "CFR 1907 Cluj", preciza DNA.
"Vă anunţ că echipa de fotbal Steaua moare. Gigi Becali va fi condamnat şi în "Dosarul Valiza" şi, pentru că s-au rulat bani negri, Steaua va fi retrogradată!  Adio Champions League, adio Liga I. Steaua va muri, se va desfiiţa! Uitaţi de Steaua, se alege praful de ea!", declara Corneliu Vadim Tudor la finalul săptămânii trecute.
Să fi avut dreptate tribunul?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro