Episodul din puşcăria Jilava care l-a scârbit pe Gigi Becali! Milionarul nu credea că poate păţi chiar el aşa ceva!

Gigi Becali a trăit în puşcăria Jilava un episod incredibil, la care nu se aştepta! Mai ales că cei care l-au dezamăgit au fost oamenii în care a avut încredere... 
În anul 2013, Gigi Becali a fost încarcerat pentru, prima oară, la Penitenciarul Jilava. Potrivit unor surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), printre obiectele de igienă personală ale omului de fotbal se afla şi un parfum de lux, al cărui preţ de piaţă ajunge până la 400 de dolari. După inventarierea bagajului, personalul închisorii nu i-a permis să ia parfumul cu el în celulă. Acesta a fost sigilat şi dus la magazia închisorii, unde, după ce a primit un număr de inventar, ar fi trebuit să fie păstrat sub pază.
Cu toate acestea, cinci luni mai târziu, când Gigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, reprezentanţii închisorii de la Jilava nu au mai găsit parfumul lui Becali. Sursele citate au precizat, pentru Spynews, că omul de afaceri a renunţat să depună reclamaţie iar parfumul a fost declarat... pierdut!
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro