Era moartă de 5 ani, însă toată lumea o credea în viaţă! Vezi cum a fost posibil aşa ceva!

Trupul unei femei a fost descoperit abia după 5 ani după ce a încetat din viaţă. În tot acest timp, persoana îşi plătise taxele şi impozitele.

Greu de crezut că în această perioadă, când tehnologia este arhiprezentă în viaţa de zi cu zi, este posibil ca o persoană să moară în propria casă, fără ca nimeni să afle acest lucru. Totuşi, în cazul unei femei din Michigan, tocmai tehnologia avansată a făcut posibil ca nimeni să nu-i remarce dispariţia, timp de 5 ani.Pia Farrenkopf, o femeie din Pontiac, Michigan, a murit în propria maşină, în garajul casei sale, la începutul anului 2009. Pare incredibil, dar trupul ei a fost găsit abia luna trecută, de un angajat trimis de bancă să-i ceară femeii achitarea ratelor.

Până atunci, nimeni nu-i remarcase dispariţia, pentru că, în mod ironic, viaţa ei părea să-şi urmeze cursul firesc, ca şi până atunci - cel puţin dintr-un anumit punct de vedere.Tranzacţiile bancare se făceau automat din contul femeii, care avea o avere considerabilă, astfel încât, lună de lună, timp de 5 ani, Pia şi-a plătit la timp toate facturile şi ratele la casă, deşi era moartă.

Vecinii ei credeau că plecase în străinătate, unde tocmai obţinuse un contract pentru Chrysler Financial.  Aşa încât nu s-au mai gândit la ea, doar la câteva luni observau că iarba de pe peluza femeii creştea prea mult şi o tundeau ei cu maşina, cum făceau de obicei, de dragul unei vecine bune cum era Pia. Nici rudele nu au aflat ce se întâmplase. Locuiau departe şi nu prea ţineau legătura cu femeia. La un moment dat, anul trecut, banii din contul Piei s-au terminat şi banca i-a pus sechestru pe locuinţă pentru neplata ratelor. Abia luna trecută, un executor trimis de bancă a sunat la uşa femeii şi, în timp ce îi cerceta casa, i-a găsit trupul descompus în maşină.

Citeşte mai multe pe descopera.ro.

D.C.

Citeşte şi:

VIDEO Asistentele păcătoase încing atmosfera în club! Lore şi Ana au înnebunit bărbaţii cu pantalonii ce le lăsau fundul la vedere

Andreea Popescu, mai elegantă ca oricând! I-a făcut pe bărbaţi să-i spună că-i cea mai dulce femeie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro