Escrocherii sexuale pe Facebook! Vezi ce se întâmplă când crezi că ai dat lovitura cu o tipă super-HOT!

+2 click pentru
galerie

Iubirea te poate aduce în sapă de lemn dacă nu alegi persoana potrivită! Un nou tip de şarlatanie se răspândeşte rapid în Singapore, iar victimele sunt tineri în căutarea dragostei în mediul virtual.

Femeile cu sex-appeal îşi folosesc farmecele pe tinerii bărbaţi pe site-urile de socializare şi îi conving foarte uşor să se dezbrace în faţa webcam-urilor. De obicei, cele mai dese cazuri auzite sunt cu bărbaţii care cer bani femeilor, însă roata se întoarce. Tinerii sunt ademeniţi şi acceptă imediat o astfel de "întâlnire fierbinte" online fără să se gândească nici măcar o secundă că ar putea fi înregistraţi, informează NakedSecurity.com. Ulterior, bărbaţii ajung să fie victimele unei escrocherii şi sunt şantajaţi cu înregistrările făcute de către tinerele domnişoare sub ameninţarea că materialele compromiţătoare ar putea ajunge pe calculatoarele prietenilor şi rudelor.

Poliţia din Singapore semnalează faptul că au există peste 50 de cazuri în 2012 în care bărbaţii au fost şantajaţi şi îndeamnă internauţii să fie mai precauţi atunci când intră în discuţii cu cineva necunoscut din mediul online.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro