Eşti credincios? Trebuie să ştii neapărat asta! Uite ce fac înalţii prelaţi când nu-i vede nimeni! Aşa ceva...
Publicat pe 30.10.2014 la 23:49 Actualizat pe 31.10.2014 la 00:09
Fă ce zice popa, nu ce face popa - spune o vorbă din bătrâni. Iar zicala pare să se potrivească mănuşă înalţilor prelaţi de la Arhiepiscopia Bucureştilor, care, departe de privirile curioase, fac exact ce enoriaşii nu au voie...
Fă ce zice popa, nu ce face popa - spune o vorbă din bătrâni. Iar zicala pare să se potrivească mănuşă înalţilor prelaţi de la Arhiepiscopia Bucureştilor, care, departe de privirile curioase, fac exact ce enoriaşii nu au voie...
Fostul bucătar al înaltelor feţe bisericeşti de la Arhiepiscopia Bucureştilor a făcut dezvăluiri uluitoare, în exclusivitate pentru SPYNEWS. Tânărul, care visa să intre în rândul clericilor, a muncit aproape un an în bucătăria mănăstirii Radu Vodă, unde funcţionează şi Seminarul Teologic Ortodox Bucureşti şi unde sunt inviaţi oaspeţii de seamă de peste hotare. "Înainte de a pleca eu de acolo am pregătit o masă festivă pentru un apropiat al Papei. Am pregătit nişte fructe de mare şi nişte creveţi", a povestit tânărul.
Îşi dau singuri dezlegări la friptane
Întrebat dacă înalţii prelaţi se mai înfruptau şi cu fripturi în posturi, când toţi credincioşii ocolesc bucatele "de dulce", fostul buctătar a declarat. "Doar stareţul şi câţiva preoţi mâncau fripturi în post! Ceilalţi ţineau post ca la carte. Mai mâncam şi eu, că doar eu făceam fripturile. Mâncau şi vinerea, şi în posturile mari. Nu e nimic ieşit din comun. Îşi dau ei dezlegare, fac nişte rugăciuni şi mănâncă orice după aceea", a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, fostul bucătar al mai-marilor Bisericii.
Citeste si: