Atenție!
Conținut pentru adulți!

Eşti ruşinos în pat? Sfaturi ca să scoți fiara din tine în timp ce faci sex

Viaţă sexuală activă - simbol © Foto: Hepta

În cazul în care eşti mai timid în pat, mai exact în relaţiile intime cu partenerul tău, este timpul să dai frâu liber imaginaţiei. Uită de timiditate şi încearcă să aplici aceste sfaturi care îţi vor fi de mare folos. 

APRINDE LUMINA

E momentul să nu te mai ascunzi! Aprinde lumina în timp ce faceţi sex. Aşa o să vezi totul mai bine şi te vei excita şi mai mult.

ÎNTREABĂ-L CE ÎI PLACE

Dăţi la rând aţi făcut sex doar aşa cum îţi place ţie. Liniştit, timid, fără vreun pic de amor nebun sau poziţii incitante. Lasă ruşinea deoparte şi întreabă-l pe partenerul tău ce îi place. Cum vrea să fie iubit şi mai ales satisfăcut.

AI POFTĂ DE SEX - ACŢIONEAZĂ

Nu te mai feri de el atunci când excitată. Ia atitudine şi sari pe el. Aşa îl vei cuceri! Roagă-l pe iubitul tău să îţi acorde ţie mai multă atenţie la început, iar când simţi că te-ai înfierbântat suficient, nu mai ţinti către orgasm, ci către experienţe care, în mod normal, te-ar intimida… cum ar fi un dans în poală.

FOLOSIŢI OGLINDA

Nu te-ar scăpa nimic de ruşine mai ceva decât înfruntarea?  Fă sex împreună cu iubitul tău în faţa unei oglinzi. Văzând modul armonios în care se îmbină trupurile voastre şi cât de sexual arată totul, deşi în mintea ta sunt gânduri destul de inocente, îţi vei schimba radical perspectiva.

LOCURI INTERZISE

Dacă vrei să îi arăţi că ai trecut de timiditate, încrcaţi sexul în locuri mai puţin obişnuite. Poate pe balcon, în mare sau de când n-aţi mai făcut sex sub duş? E momentul să laşi ruşinea deoparte şi să încerci aceste lucruri, căci ai numai de pierdut. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro