EXCLUSIV Celebru cântăreţ condamnat pentru trafic de droguri! Detalii incredibile despre trecutul vedetei!

+2 click pentru
galerie

Spynews prezintă detalii incredibile despre unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România, care a fost judecat şi condamnat pentru trafic de droguri de mare risc!

Ntumba Kapumbwa Michael Richie, alias Mike Diamondz, cunoscut pentru melodii ca "Et patati, et patata" - hit al verii trecute - şi “Girl I Want You” are un trecut plin de surprize. Nu tocmai plăcute, ce e drept! În 2004, Mike a fost a fost condamnat trei ani şi şase luni pentru consum şi trafic de droguri. Cântăreţul a fost încadrat în categoria traficanţilor de droguri de mare risc, riscând o pedepsă de până la 20 de închisoare. Potrivit informaţiilor noastre, el a fost prins de ofiţerii antidrog la începutul lunii august 2003, fiind anchetat şi reţinut pentru 17 ore.

A vândut droguri

Mike a fost condamnat, conform legii, pentru "cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor". Potrivit sentinţei penale nr. 757 din 29.11.2004 pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul penal nr.1024/2004, Ntumba Kapumbwa Michael Richie – fiul lui Ntumba Richard Alidor Kapumbwa şi Bălan Maria, născut la 26.02.1983 în Bucureşti, urma să execute "pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară privind interzicerea drepturilor prevăzute de art.64 lit.a şi b Cod penal pe o durată de 2 ani".

A colaborat cu Tom Boxer

Mike Diamondz şi-a început cariera muzicală după ce a fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc. În 2006, împreună cu Tom Boxer - a.k.a. Cosmin Simionica - a format trupa Dream City. Din 2011, urmează o carieră solo şi până acum a reuşit să se impună cel puţin o dată cu melodia "Et patati, et patata". Recent, a scos o nouă melodie: “Girl I Want You”.

Citeşte şi  EXCLUSIV Bahmu a ajuns de urgenţă la medic! Imagini incredibile surprinse de paparazzii Spynews.ro!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro