EXCLUSIV Din puşcărie, Sorin Ovidiu Vântu îi taie bugetul lui Mircea Dinescu!

Poetul pare să fi ieşit din graţiile oamenilor controlaţi de tandemul Liviu Luca - Sorin Ovidiu Vântu.

Sindicatul Naţional Petrom-Energie - până în 2011 Federaţia Sindicatelor Libere Independente "Petrom", condusă de Liviu Luca - a cerut judecătorilor rezoluţiunea unui contract ( n.r - desfiinţarea unui contract la cererea uneia dintre părţi, ca urmare a faptului că cealaltă parte nu şi-a executat în mod culpabil obligaţiile contractactuale) semnat cu Mircea Dinescu. Semn - ar spune gurile rele  - că poetul nu se mai află în graţiile tandemul Liviu Luca - Sorin Ovidiu Vântu. De altfel, Dinescu este cunoscut pentru colaborările sale cu trustul de presă controlat la un moment dat de SOV. Din primăvara acesta este însă în echipa televiziunii naţionale cu o emisiune de "politică şi delicateţuri".

Prejudiciul de peste 83,5 milioane de euro

În iulie, Tribunalul Bucureşti i-a condamnat în dosarul Petromservice pe Sorin Ovidiu Vîntu la 6 ani şi 2 luni de închisoare iar pe Liviu Luca la şase ani cu executare. Decizia instanţei nu este însă definitivă. Reţeaua lui Vîntu funcţiona ca o adevărată caracatiţă - cel puţin asta arată referatul procurorilor, care descriu circuitul milioane de euro sifonaţi din conturile Petrom Service. Sume uriaşe au ajuns în conturile lui Sorin Ovidiu Vântu dar şi la oameni cunoscuţi, precum poetul Mircea Dinescu, care a primit 100.000 de euro, potrivit Antena 3.
Vîntu se află la penitenciar, după ce a fost condamnat definitiv, în 24 ianuarie, de instanţa supremă, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul favorizării lui Nicolae Popa.

Citeşte şi  EXCLUSIV Giovani Becali a dat iar de belea! Decizia judecătorilor o să-i dea dureri de cap fostului impresar!

ŞOCANT Crimă pe DN1! Şoferul kamikaze a dansat pe mese cu o seară înainte să ia viaţa a cinci oameni/VIDEO


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro