EXCLUSIV / Familia a spus întregul adevăr reporterilor SPYNEWS! Amănunte șocante ies la iveală în cazul fotomodelului găsit mort în propria casă!

SPYNEWS a aflat amănunte incredibile despre dispariția fulgerătoare a fotomodelului Anca Rovența, chiar de la familia acesteia, iar mărturiile cutremurătoare ale părinților îndoliați depășesc orice imaginație!

La scurt timp după ce tânăra de 26 de ani a fost găsită moartă, în propria casă, surse apropiate anchetei au lansat ipoteza că Anca Rovența ar putea fi victima unor pastile de slăbit care, în combinaţie cu alcoolul, i-ar fi provocat un infarct. Reporterii noștri au aflat, însă, chiar de la mama tinerei, că moartea nu ar fi fost provocată de un infarct, ci că ar fi fost cauzată de o electrocutare. În exclusivitate pentru SPYNEWS, mama fotomodelului a refăcut ultimele clipe ale singurului copil, pe care îl va conduce pe ultimul drum: ”Anca abia ieșise din baie. Avea părul ud. S-a îmbrăcat sumar și s-a apropiat de pat, unde avea telefonul. A realizat că se descărcase bateria și a vrut să îl pună la încărcat. Lângă pat avea un prelungitor, iar când s-a aplecat după cablul încărcătorului, i s-a scurs apă din păr direct în priza prelungitorului și s-a curentat. A murit electrocutată. Acesta este adevărul!”


Reamintim că Anca Rovenţa a fost găsită decedată în cursul zilei de ieri. Potrivit apropiaţilor, fata nu a răspuns la telefon pe parcursul zilei de luni. Marţi dimineaţă, prietenii acesteia au alertat poliţia. Surse judiciare au declarat pentru SPYNEWS că fata a fost găsită pe pardoseala dormitorului şi au precizat că pe trupul neînsulfeţit nu s-au descoperit urme de violenţă. Originară din Tg. Jiu, Anca Rovenţa locuia în București, însă mergea foarte des la Milano în ultimii ani, fiind implicată în mai multe proiecte de fashion. Ieri, trupul neînsuflețit al tinerei a fost ridicat de părinți de la Institutul Național de Medicină Legală și depus la o capelă din orașul natal.

Citeste si:

O apropiată a fotomodelului găsit mort în condiţii suspecte a mărturisit adevărul: "Nu a murit din cauza pastilelor de slăbit!"

Oana Nicuţ, fostă concurentă "X Factor", a fost la un pas de moarte din acelaşi motiv ca şi fotomodelul mort: "Părinţii mei m-au găsit lată în casă!"

Colegii şi profesorii fotomodelului mort în condiţii suspecte sunt în stare de şoc! "Stabilisem să ne vedem cu ea la întâlnirea de zece ani..."

Asta e ultima apariţie în viaţă a modelului găsit mort în apartamentul ei din Bucureşti! Ce au văzut prietenii fetei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro