EXCLUSIV / Lăutar celebru, hăituit de recuperatori! Jocurile de noroc i-au adus ghinion
Publicat pe 01.08.2016 la 23:59 Actualizat pe 01.08.2016 la 23:57
Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti a fost târât în faţa judecătorilor de recuperatori, din cauza unor datorii.
Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti a fost târât în faţa judecătorilor de recuperatori, din cauza unor datorii.
Adrian Caval a ajuns în faţa judecătorilor, din cauza unor datorii neachitate care au fost preluate de o firmă de recuperări creanţe. Pentru că nu au reuşit să ajungă la o soluţie pe cale amiabilă, recuperatorii au deschis un proces împotriva artistului, pe care l-au şi câştigat încă de la primul termen, iar acum încearcă să îl execute silit.
Probleme cu jocurile de noroc
Adrian Caval urmează să ajungă în curând în faţa judecătorilor, într-un alt proces, pe care l-a deschis chiar el Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Artistul încearcă să obţină anularea unei sancţiuni contravenţionale pe care a primit-o anul trecut, după ce a pariat pe un site de specialitate care nu avea licenţă, precum şi sumele câştigate. "Este vorba despre celebrul scandal în care a fost implicată o companie din Marea Britanie la finele anului trecut, când peste 50.000 de români s-au trezit cu amenzi, pe motiv că firma nu avea licenţă. Am luat legătura cu un avocat, iar acum sper să se rezolve situaţia în instanţă", a declarat, ieri, Adrian Caval, pentru SPYNEWS.
50.000 de români au fost amendaţi
Toamna trecută, peste 50.000 de români au fost amendaţi, pentru că au pariat online, pe nişte site-uri deţinute de companii care nu aveau licenţă. "Companiile au fost atenționate să nu mai permită jocul jucătorilor care accesează site-urile de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispozițiilor legale și să remită jucătorilor banii existenți in contul de joc. Informăm toți jucătorii, că în conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, «Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activități de jocuri de noroc la distanță, așa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.»", se arăta într-un comunicat emis de Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.