EXCLUSIV / Milionară celebră, schimbare radicală de look după despărţire!

+3 click pentru
galerie

Redevenită o femeie liberă, Irina Truică pare că a renăscut prin propria cenuşă, transformându-se radical.

Nemachiată, cu cearcăne adânci şi privirea îngândurată – aşa a apărut, luni la rând, Irina Truică, în public, semn că scandalurile cu fostul soţ, Remus Truică, şi procesele intentate de creditori îi făcuseră viaţa un calvar.

Recent, însă, milionara a făcut publice mai multe imagini în care apare complet schimbată. Mereu cu zâmbetul pe buze, Irina Ortan (ex-Truică) s-a pozat alături de fiicele ei, devenite între timp nişte domnişoare, precum şi alături de mama sa, care o însoţeşte pretutindeni, atât în Caraibe, cât şi pe Coasta de Azur, unde femeia deţine nişte locuinţe luxoase. Şi, ca să demonstreze că a trecut cu bine peste perioada neagră din viaţa sa, Irina Truică a făcut publice mai multe imagini surprinse recent la un salon de înfrumuseţare, unde afacerista a făcut o schimbare de look.

Anul trecut, Irina Truică a fost dată în judecată de o companie străină, care solicita anularea unor documente şi recuperarea unor datorii pe care femeia le-ar fi făcut prin intermediul unei firme. Este vorba despre o agenţie imobiliară pe care Irina Truică a înfiinţat-o după a intentat proces de divorţ, SRL care are sediul în centrul Capitalei. Conturile bancare ale soţilor Truică, mai multe terenuri şi imobile, inclusiv palatul şi domeniul de la Snagov, au fost sechestrate de oamenii legii pentru recuperarea unei "găuri" de 35 de milioane de euro. Bani pe care Remus Truică i-ar fi obţinut de la bănci cu ajutorul unor documente false. Printre alţii, complice i-a fost chiar Irina Truică. Potrivit DNA, Remus Truică este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. În acelaşi dosar, prințul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu. Procurorii susțin că, începând cu noiembrie 2006, Remus Truică, avocatul Robert Roșu și alte persoane au constituit un grup infracțional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de prințul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat Dan Andronic, Marius Marcovici și Lucian Mateescu. Astfel, prințul Paul i-a promis lui Remus Truică și asociaților săi o cotă importantă, între 50% și 80%, din valoarea bunurilor pe care le revendica în România și, ulterior, le-a și dat acestora bunurile, pe măsura obținerii lor, în schimbul intervenției pe lângă funcționari publici cu atribuții în reconstituirea/retrocedarea dreptului de proprietate din București și din mai multe județe din țară sau pe lângă judecători.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro