EXCLUSIV / Nevasta lui Giovani Becali, dată afară din casă din cauza amantei!

+2 click pentru
galerie

Soţia lui Giovani Becali trece prin momente grele, fiind pusă în situaţia de a pleca din propria casă, din cauza fostei amante a milionarului.

Procesul deschis de fosta amantă a lui Ioan Becali, alias Giovani, a luat recent o turnură neaşteptată. Pentru a-l obliga pe Becali să-şi achite datoriile faţă de Aida Giurumescu, judecătorii au lăsat-o pe soţia acestuia (Stella Narda Becali – n.r.) fără două apartamente deţinute în zona Floreasca, urmând ca soţia să primească, la rândul ei, contravaloarea pentru cota de 50% din imobile. "Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr....., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr....). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr.... Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei", au dispus judecătorii. Aşa că, după ce îi va da soţiei partea, aceasta va fi aruncată în stradă, întrucât apartamentele vor fi executate, pentru achitarea datoriilor faţă de Aida Giurumescu (foto jos).

Ioan Becali a încercat ani la rând să o fenteze pe fosta amantă, care obţinuse în instanţă executarea silită a impresarului pentru 85.000 de euro, cu titlu de pensie alimentară. Avocata Aida Giurumescu, stabilită în Austria, a deschis împotriva impresarului mai multe procese, pretinzând că a avut o relație de trei ani cu el, în urma căreia a rezultat un băiat, Bernhard. Ioan Becali nu a recunoscut copilul niciodată, iar o instanță vieneză i-a cerut să facă testul de paternitate, dar impresarul a refuzat. Ulterior, Aida Giurumescu a deschis mai multe procese şi în România, în care solicita achitarea pensiei alimentare, iar instanţele i-au dat câştig de cauză.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro