EXCLUSIV Părinţii milionarului Remus Truică, la un pas să fie aruncaţi în stradă!

Ilie şi Maria Truică, părinţii omului de afaceri Remus Truică, au fost daţi în judecată de moştenitoarea imobilului în care locuiesc.

Cei doi se judecă de ceva timp cu Ioana Beresiu, cea care a revendicat imobilul din strada Atena, clădire în care - potrivit informaţiilor noastre - ar locui părinţii lui Remus Truică. Mai mult, aceasta este clădirea în care, anul trecut, miliardarul Remus Truică a decis să-şi deschidă un birou pentru a se ocupa de afaceri cu panouri solare.

Moştenitorii au câştigat procesele cu RAAPPS

Conform datelor RAAPPS, Ioana Beresiu a înaintat dosarul de retrocedare a imobilului din strada Atena 11, în 2001. A câştigat procesele cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, iar instanţa a respins încă din 2011 contestaţiile la executare silită formulate de RAAPPS. De atunci, noul proprietar se judecă cu chiraşii. Ioana Beresiu a cerut în instanţă executarea silită a soţilor Truică. Procesul se află pe masa judecătorilor bucureşteni.

Afaceri cu panouri solare

Culmea, anul trecut miliardarul Remus Truică, cunoscut pentru relaţia îndelung mediatizată cu celebra cântăreaţă Patricia Kaas şi divorţul extrem de complicat de Irina Truică, a decis să-şi deschidă un birou chiar pe strada Atena nr.11, pentru a se ocupa de afaceri cu panouri solare. Truică susţinea că vrea să investească în acest domeniu, în asociere cu gigantul chinez Sungen, peste un miliard de euro.

Firma la care este administrator Remus Truică se numeşte Solaro Development Limited şi este înregistrată în Hong Kong. Solaro Development Limited este, la rândul său, asociat unic al Solaro Green Energy Investment iar aceasta din urmă şi-a deschis un punct de lucru pe strada Atena nr.11 la etajul doi.

Citeşte şi   EXCLUSIV Iulia Albu trece prin momente grele! Nu o să crezi ce a păţit bărbatul în braţele căruia s-a refugiat după divorţ!


facebook whatsapp twitter pinterest