EXCLUSIV / Poliţia Română, umilită de un interlop periculos! E dat în urmărire generală, dar se distrează în Centrul Vechi!

Infractorul s-a plimbat şi peste hotare în perioada în care era judecat pentru trafic de minori

Unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România i-a umilit în ultimul hal pe oamenii legii: în timp ce este dat în urmărire generală, infractorul a tras un chef de pomină chiar lângă Poliţia Capitalei!
Trafic de droguri, deţinere ilegală de arme de foc, constituirea şi coordonarea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori - sunt doar câteva dintre faptele pentru care Mihai Misirelicu, originar din Tulcea, a fost condamnat definitiv. 
Poza lui apare la loc "de cinste", la rubrica "Most Wanted", pe site-ul Poliţiei Române, iar teoretic ar trebui să aibă pe urmele lui toţi judiciariştii de la Urmăriri, plus specialiştii de la fostul "Doi şi-un sfert". Teoretic! Practic, urmăritul general s-a plimbat nestingherit, duminică seară, prin Centrul Vechi, petrecând până spre zori într-un club de fiţe situat la o aruncătură de băţ de Poliţia Capitalei. 

Cuţitarul din Centrul Vechi, lăsat să zburde în libertate
Faptul că Poliţia nu prea se speteşte muncind să îi prindă pe infractorii periculoşi o demonstrează şi cazul cuţitarului care a hăcuit un bărbat în Centrul Vechi, înjunghiindu-l pe acesta până i-a scos maţele. Poliţiştii şi procurorii nu l-au dat în urmărire nici până acum pe autorul tentativei de omor, singura imagine cu suspectul arestat, vineri, în lipsă, fiind difuzată doar de SPYNEWS. (foto jos)
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro