EXCLUSIV / Prima imagine cu cel mai căutat personaj din România! El e Cristi! "Bă, Cristi..."

SPYNEWS prezintă primele imagini cu cel mai căutat personaj din ţară şi cu prietenul acestuia, care a realizat celebrul filmuleţ "Bă, Cristi!"
Bărbatul vânat de toată presa din România - pe care l-au găsit reporterii SPYNEWS  - este Cristi Antonescu (foto jos), din localitatea Broşteni, judeţul Mehedinţi. Conform localnicilor, el este divorţat şi vine foarte rar în comuna natală. Este şi în prezent în ţară şi, cu toate că uliţa pe care locuieşte a fost luată cu asalt de jurnalişti, în ulimele două zile, a reuşit să îi fenteze pe aceştia. "A venit de o săptămână, au încercat reporterii să vadă cum arată, să stea de vorbă cu el, însă Cristi nu a vrut să iasă din casă. Se uita pe geam la ei şi se amuza", ne-a declarat, ieri, un sătean.

Jurnaliştii SPYNEWS au aflat şi cine este autorul filmului care a făcut furori pe Internet: un anume Giani (foto jos), prieten la cataramă al lui Cristi, cunoscut în localitate drept cumnatul acestuia. "Eu l-am făcut celebru pe Gheorghe Chitigiu. Îl ştie toată ţara acum", s-a lăudat Giani.
Gheorghe Chitigiu (foto jos, protagonistul filmului care a făcut furori pe Internet - n.r.) dintr-o familie modestă, potrivit unor săteni din Broşteni, iar Cristi îl chema des la el, ca argat în curte. "În ziua în care a fost filmat, Chitigiu era pilit. Ca în fiecare zi, de altfel... cred că era prea beat ca să fugă de câinele care trăgea de cizmele lui", a declarat un localnic din Broşteni, pentru SPYNEWS.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro