EXCLUSIV / Primele declaraţii ale lui Alex Ceauşu, românul care a făcut live-uri în timpul uraganului Irma, după ciclon! Ce a trăit în Florida

+2 click pentru
galerie

Alex Ceauşu a făcut live-uri în timpul uraganului Irma © Facebook

Uraganul Irma a lovit fără milă Florida, iar un român a făcut LIVE pe Facebook pe aproape pe toată perioada ciclonului. Contactat de Spynews.ro, regizorul Alex Ceauşu ne-a povestit despre experienţa pe care puţini au ocazia să o trăiască.

Alex Ceauşu, cel mai bun prieten al lui Tudor de la "Fly Project", a refuzat să părăsească Florida în timpul puternicului uragan Irma. Acesta a filmat zile întregi fenomenul care a luat patru vieţi în statul american, printre care şi un ofiţer de poliţie. Din fericire, regizorul român este în siguranţă, iar pericolul a trecut.

"Sunt bine, Irma a trecut. A lăsat ceva mizerie pe strazi în zona în care sunt eu. În alte zone e încă inundaţie, dar în câteva zile totul o să revină la normal. Astept sa se redeschida aeroportul şi sa ajung acasă", a declarat Alex Ceauşu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Regizorul a realizat mai multe live-uri în timpul uraganului Irma şi i-a ţinut pe internauţi la curent cu tot ce trăieşte în Florida. Din fericire, a scăpat nevătămat şi aşteaptă să se întoarcă în România alături de un prieten care i-a fost alături în SUA.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro