EXCLUSIV / Primele imagini cu "inamicul nr. 1 al României" în libertate!

Arestat cu mare tam-tam şi acuzat de terorism, extremistul maghiar considerat "inamicul nr. 1 al românilor" a fost eliberat în mare taină, iar SPYNEWS a obţinut primele imagini cu acesta, după un an de arest.
Radiind de fericire, pentru că a reuşit să îi înduplece pe judecători să îl scoată din spatele gratiilor şi să îl plaseze sub control judiciar, Atilla Beke s-a fotografiat, zilele trecute, alături de familie şi de prietenii apropiaţi. "Teroristul" s-a pozat cu soţia şi cei doi copii lângă brad, dar şi în centrul oraşului, acolo unde, potrivit procurorilor, ar fi vrut în urmă cu doi ani să îi arunce în aer pe românii care petreceau de Ziua Naţională.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l-au prins pe Beke Istvan Attila, membru al formaţiunii extremiste "Mişcarea de Tineret 64 de Comitate" din Ungaria (HVIM), în urma unor percheziţii care au avut loc la finele anului trecut, acesta fiind pus sub acuzare pentru că ar fi intenţionat să confecţioneze un dispozitiv exploziv improvizat, pe care să-l detoneze în public, pe 1 decembrie 2015, la manifestările de Ziua Naţională organizate la Târgu Secuiesc. Curtea de Apel Bucureşti a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Beke Istvan. Anchetatorii au arătat, în referatul prin care au propus arestarea preventivă a lui Beke Istvan, că acesta nu a recunoscut faptele de care este suspectat. Conform anchetatorilor, în 10 octombrie, în judeţul Covasna a avut loc o întâlnire a mai multor membri HVIM, la care s-a propus amplasarea şi detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat pe timpul desfăşurării manifestaţiei prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie 2015 la Târgu Secuiesc, cel care a făcut propunerea spunând că are o cutie de petarde acasă ce poate fi folosită în acest sens.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro