EXCLUSIV / Reacţia incredibilă a milionarului care a vândut un deget uman pe post de carne tocată!
Publicat pe 12.08.2015 la 16:16 Actualizat pe 12.08.2015 la 16:49
SPYNEWS prezintă primele declaraţii ale milionarului care a vândut carnea tocată în care un bărbat din Bârlad a descoperit un deget uman, iar reacţia afaceristului este de-a dreptul halucinantă.
SPYNEWS prezintă primele declaraţii ale milionarului care a vândut carnea tocată în care un bărbat din Bârlad a descoperit un deget uman, iar reacţia afaceristului este de-a dreptul halucinantă.
Contactat de reporterii SPYNEWS, George Safir, reprezentantul firmei care a procesat carnea în care a fost descoperit un deget de om, nu părea prea afectat de scandalul macabru. Milionarul a spus că îi e greu să creadă că vreunul dintre angajaţi a suferit un accident de muncă şi a scăpat degetul amputat prin carnea tocată, dar a evitat să spună dacă a făcut o anchetă internă pentru a stabili clar acest lucru. "Să lăsăm lucrurile aşa, să lăsăm organele să ancheteze. Nu înţeleg de ce atâta interes pentru cazul acesta... S-a retras lotul de carne din care făcea parte pachetul respectiv, iar noi ne continuăm treaba, fabrica nu a fost închisă", a declarat George Safir, pentru SPYNEWS.
Ulterior, acesta a pus la dispoziţia reporterilor noştri următorul comunicat:
Interesant, activitatea societăţii continuă, fără ca întreaga cantitate de carne să fie verificată, în condiţiile în care aceasta ar putea conţine cadavrul unui om! Asta deoarece - aşa cum a spus şi bărbatul care a descoperit degetul uman în carnea tocată - nu este exclus ca victima unei crime să fi fost tocată în întregime, ambalată şi trimisă pe piaţă, pentru a fi cosumată, iar din aceasta să fi rămas doar un deget. Ipoteză care se conturează tot mai puternic, în condiţiile în care George Safir, director executiv al firmei care a vândut degetul uman, susţine că niciunul dintre angajaţii săi nu a suferit un accident în timpul serviciului.
Descoperirea macabră a fost făcută de o familie de asistați abonată la Cantina de ajutor social din Bârlad. Duminică dimineață, Ion Epure a desigilat pungile de carne tocată congelată primite de la cantină și le-a răsturnat într-un lighean, pentru a face cârnați. "Vinerea primim alimente din care să ne preparăm singuri mâncarea, din cauză că bucătăresele cantinei au liber la sfârșit de săptămână. Am primit cinci pungi de la <Deliciosul de Vaslui>. Am început să amestec tocătura în lighean și atunci am observat un deget de om", a povestit Ion Epure, pentru estnews.ro.
Citeste si: