EXCLUSIV / Scandal de proporţii, între artişti, după moartea Ilenei Ciuculete! Totul a pornit la înmormântare

La scurt timp după înmormântarea Ilenei Ciuculete, în spațiul public a izbucnit un scandal legat de înmormântarea cântăreței de muzică populară, care îi are în prim-plan pe doi celebri artişti.
Scandalul a izbucnit la scurt timp după ce preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci a postat, pe un site de socializare, mai multe fotografii în care apare lângă sicriul cu capac din sticlă al fostei mari cântărețe. Imaginile au fost considerate sinistre, mai ales că părintele care le-a publicat a strâns, de la fanii săi, peste 13.000 de „like-uri”.

Acest lucru a revoltat mai multe persoane din spațiul public, dintre care, cea mai „vocală” a fost cântăreața de muzică populară Alina Radi.

"Cum poţi să pui poze cu ea în sicriu? De ce nu ţi-ai făcut şi un selfie lângă ea? (...) Ruşine! Nu cred că Ileana își dorea să apară pe facebook în sicriu... Vi se pare o amintire frumoasă să postați asemenea poze? Oamenii care au iubit-o să rămână cu altfel de imagine a Ilenei Ciuculete... Nu așa. Să vă fie rușine! Mai sunteți și preot...", a fost reacţia Alinei Radi.

Aceasta a fost susținută, în aceeași notă, și de alte persoane, care au reclamat faptul că moartea tragică a artistei nu trebuia să ajungă motiv de spectacol, mai ales pentru o față bisericească, iar imaginea ei trebuia păstrată așa cum era în viață, "frumoasă, elegantă și veselă".

Cântăreața de muzică populară a murit la vârsta de 59 de ani, pe 14 martie. Aceasta a fost înmormântată, la sfârșitul săptămânii trecute, la cimitirul Străulești, fiind condusă, pe ultimul drum, de sute de oameni.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro