EXCLUSIV / Şi-a dezamăgit fiul SECRET! Ce gest de neiertat a făcut artistul Pacha Man faţă de propriul copil!

Trecutul rapper-ului Pacha Man este unul desprins parc din telenovele. Are doi copii, pe două continente diferite, însă pe unul dintre ei a reuşit să îl dezamăgească de curând, încă o dată.

În urma relaţiei artistului cu o columbiancă stabilită în Canada s-a născut Carlos (foto jos). Pacha Man nu s-a putut bucura prea tare de băiatul lui cel mare, fiind nevoit să se întoarcă în ţară. Între timp, Carlos a crescut, acum devenind un bărbat în toată firea care şi-a dorit enorm să ajungă în România pentru a-şi cunoaşte mai bine tatăl. Deşi artistul stabilise cu fiul său în vârstă de 19 ani ca marea întâlnire să aibă loc în vara acestui an, lucrurile nu au stat chiar aşa. "Băiatul este extrem de dezamăgit. Voia să ajungă în România pentru prima oară în viaţa lui. A muncit pentru a-şi strânge bani pentru că nu a vrut să depindă de tatăl lui. Spera ca în luna august să fie în Bucureşti măcar pentru câteva zile şi să petreacă timp cu tatăl lui. bărbatul care l-a abandonat şi cu care abia reînnodase relaţia. Acum, Carlos este destul de supărat însă speră ca va ajunge cât de curând în ţara în care tatăl lui este celebru", a povestit o sursă din anturajul adolescentului, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

 Pe când avea doar 14 ani, Pacha Man a emigrat în Canada, unde se afla tatăl lui. Acolo a trăit până la vârsta de 21 de ani. A urmat timp de trei ani cursurile facultăţii de Drept din New York şi tot atâta timp a stat în spatele gratiilor, fiind încarcerat pentru jaf armat. La un an de la naşterea primului lui fiu, Pacha Man, pe numele lui real Călin Nicorici, a fost expulzat în România, lăsând-o în urmă pe iubita columbiancă şi pe cel mic. Anii au trecut, rapper-ul s-a recăsătorit cu o tânără din Tmişoara care i-a oferit şi ea, la rândul ei, un băieţel.
Carlos este copia fidelă a tatălui lui. Ascultă acelaşi gen muzical, ba mai mult decât atât, acesta se îmbracă exact ca artistul.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro