EXCLUSIV / "Spovedania" şocantă a preotului pe care nevasta profesoară l-a înşelat cu un elev!

+3 click pentru
galerie

Profesoara care are pe conştiinţă un elev de 17 ani pe care l-a sedus aşteaptă, astăzi, sentinţa, fiind susţinută de soţul înşelat, un preot cu limbaj de colţul stăzii.

Judecătorii din Neamţ dau astăzi verdictul în dosarul în care profesoara Crinela Marc este acuzată de acte sexuale cu un minor – minor care, după ce a fost părăsit de "coana preoteasă", s-a sinucis. Deşi "profa de sex" şi-a recunoscut faptele, soţul acesteia, preot paroh în comuna Bicaz Chei, este convins că procesul este o făcătură, explicând, cu o atitudine de "băiat de cartier", că nevasta rea de muscă e judecată din cauza... presei! "Soţia mea este nevinovată. Nu aveţi ce să discutaţi cu ea! E numai vina voastră, a ziariştilor, că s-a ajuns aici! Aţi răstălmăcit cuvintele şi de-aia a ajuns acum să fie judecată. Hai, pa! Nu mai sunaţi, că nu avem ce discuta", i-a spus "duios" preotul încornorat unui jurnalist SPYNEWS, de parcă judecătorii ar da sentinţe pe baza articolelor din presă, nu a probelor administrate de procurori şi a declaraţiilor martorilor audiaţi.

În luna septembrie, când a avut loc primul termen al procesului care se desfăşoară cu uşile închise, părinţii lui Marius Săndulache, amantul minor al "preotesei", au declarat pentru mesagerulneamt.ro că vor să li se facă dreptate. ”N-am s-o pot ierta niciodată pe femeia asta și nu cred că ar putea s-o ierte cineva de pe lumea asta dacă ar fi în locul meu. Pentru ea, viața merge mai departe. Are toții copiii în viață, a mai născut unul, care vom vedea al cui este, că am cerut test ADN, iar noi suntem terminați psihic. Avem o mie de întrebări fără răspuns. Toată școala știa de relația lor și nouă nu ne-a spus nimeni nimic. A dispărut Marius și atât. Nici directorul, nici profesorii, nici copiii, nimeni nu ne-a spus despre ea. Dar ea, ca om, că nu mai spun ca profesoară și ca mamă, dacă a văzut că el este dezechilibrat și a mai avut tentative de suicid, așa cum a declarat, de ce nu mi-a spus nimic? Aș fi discutat cu el, l-aș fi descusut și găseam o soluție. Totul pe lumea asta are o soluție. Și ar fi rămas în viață. Poate mi-ar fi spus de relație – unde ar fi putut să ajungă relația asta? -, de sarcina ei, de faptul că l-a respins și i-a spus să nu se mai atingă de ea și făceam ceva. Dar n-am știut nimic, pentru că ea n-a vrut ca el să dispară doar din viața ei, ci să dispară de tot”, a declarat pentru publicaţia locală mama adolescentul mort din prea multă dragoste pentru profesoară. Potrivit mesagerulneamt.ro, Crinela Marc a mers la proces la braț cu soțul ei, care i-a stat alături tot timpul și care declara, la trimiterea ei în judecată, că ea a fost victima adolescentului pentru că a fost ispitită. Conform aceleiaşi surse, acest lucru se regăsește în convorbirile dintre profesoara Crinela Marc și elevul Marius Săndulache, pe care-l numea ”a treia mea ispită”. Acum anchetatorii, care fac cercetări într-un dosar disjuns din acesta, trebuie să afle cine sunt ceilalţi doi minori seduşi de "coana preoteasă".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro