Exclusiv / Uite ce îl aşteaptă pe Becali în închisoare

+3 click pentru
galerie

Uşa permanent deschisă, liber să se plimbe şi singur în cameră. Închis cu doar câteva ore înainte la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, pe Gigi Becali nu-l aşteaptă o viaţă prea grea în spatele gratiilor. Spynews vă prezintă în exclusivitate regimul la care va fi supus latifundiarul.

Omul de afaceri va beneficia de un regim special datorită pedepsei mici. În termeni de specialitate, el va avea un regim semideschis. Regim care aduce după el destul de multe avantaje. Astfel, în primele trei săptămâni i se vor face toate analizele medicale şi psihologice, timp în care va sta singur într-o cameră a celui mai bun spital penitenciar din ţară. 

Va sta într-o celulă modernă

Apoi, va  fi mutat într-o secţie specială cu celule moderne şi deţinuţi de calibru asemănător cu cel al omului de afaceri.  Latifundiarul va avea acces la o sală de fitnes unde se poate menţine în formă sau la clase speciale de creaţie plastică şi meşteşugărit. Va avea în permanenţă uşa celulei deschisă, se va putea plimba în voie şi la orice oră pe anumite trasee stabilite în incinta închisorii. 

Tot în cadru regimului special, Becali va beneficia şi de patru vizite pe lună în timpul cărora poate primi până la cinci kilograme de alimente şi sucuri.

Există evident şi dezavantaje. Becali nu va avea voie să deţină sau să folosească telefonul mobil, tableta, laptopul sau calculatorul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro