EXCLUSV / Reacţia cutremurătoare a mamei lui Ionuţ Gologan, după ce fiul ei a fost condamnat defintiv la moarte în Malaezia! Ce mesaj i-a transmis sultanului!

În timp ce fiul ei îşi aştepta pedeapsa capitală, Ştefania, mama lui Ionuţ Gologan se ruga pentru ca viaţa lui să fie cruţată. Reporterii SPYNEWS.ro au stat de vorbă cu femeia, la scurt timp după ce românul a fost condamnat definitiv la moarte.

Ştefania a aflat sentinţa fiului ei de la reporterii SPYNEWS.ro. Cu inima strânsă şi lacrimi în ochi, mama lui Ionuţ Gologan a mărturisit că s-a rugat necontentit pentru ca judecătorii din Malaezia să fie indulgenţi cu fiul ei. Lucrurile nu au stat însă aşa, iar Ionuţ a fost condamnat defnitiv la moarte. Ministerul Afacerilor Externe a informat astăzi că avocaţii lui Gologan urmează să depună o cerere de graţiere la sultanul statului (foto jos). Conform procedurilor, această cerere va fi analizată de o Comisie de Graţiere, iar demersul poate fi unul de durată.

"Mi-a fost teamă să citesc presa în dimineaţa asta. Nu am închis un ochi şi m-am rugat să fie bine. Sper ca sultanul să îl cruţe, Ionuţ este un băiat bun care regretă ce a făcut", a mărturisit mama lui Ionuţ, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro