Face mătănii şi se roagă ca verdictul să nu-l îngroape. Gigi Becali află astăzi decizia finală în dosarul "Valiza"

Momente grele pentru Gigi Becali! Aflat după gratii, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, latifundiarul aşteaptă astăzi verdictului în  dosarul "Valiza".

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care a judecat recursul dosarului "Valiza" va da astăzi o decizie definitivă în acest caz, după ce trei magistraţi ai aceleiaşi instanţe au hotărât, acum un an, achitarea inculpaţilor, printre care Gigi Becali şi Victor Piţurcă.  De asemenea, tot azi este posibil ca Victor Piţurcă şi Teia Sponte să afle verdictul, în cazul lor fiind ceruţi câte doi ani cu suspendare.

Procurorii au cerut condamnarea lui Gigi Becali la patru ani de închisoare cu executare, a Alinei Ciul, la doi ani cu executare, iar a lui Victor Piţurcă, Teia Sponte şi Radu Marino, la câte doi ani cu suspendare.

Patronul Stelei va primi verdictul în închisoare, iar în cazul în care va fi găsit vinovat pentru corupţie este posibilă redeschiderea cazului pe latură sportivă, una dintre consecinţe putând să fie retrogradarea Stelei.

În dosarul "Valiza", Gigi Becali e acuzat de dare de mită după ce a vrut să îi motiveze financiar pe jucătorii Universităţii Cluj ca sa castige un meci cu CFR Cluj şi să îi favorizeze astfel în clasament pe jucătorii Stelei, în anul 2008.

Foto: jurnalul.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro