Familia lui Andrei Gheorghe, primul interviu după moartea celebrului jurnalist! Soţia a presimţit totul!

+5 click pentru
galerie

A trecut o lună şi jumătate de când Andrei Gheorghe a plecat dintre noi. O lună care pentru alţii nu a însemnat mai nimic, dar pentru ei, Petruţa Gheorghe, soţia lui, şi cei trei copii, a însemnat cea mai grea perioadă din viaţa lor. Este luna în care au fost nevoiţi să înveţe să trăiască fără el, să accepte că în casa lor a rămas un mare gol şi că nu vor mai vedea niciodată privirea iscoditoare şi tăioasă a omului care le-a schimbat vieţile şi care a făcut totul pentru ei. Este prima dată când cei patru vorbesc despre familia lor, despre ultimul an din viaţa lui Andrei Gheorghe şi despre acea zi în care el a tăcut pentru totdeauna....

Vedeţi interviul exclusiv, astăzi, începând cu ora 13.00, la "Star Special", pe Antena Stars!

"Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai e! Anul ăsta el a trăit pentru mine, cu mine, lângă mine. Fără el casa e mult mai goală. A lăsat un gol imens în urmă. A fost ziua Katarinei (n.r. - fiica), am avut şampanie, tort, ne-am bucurat, am râs şi la un moment dat s-a lăsat aşa o linişte...lipsea Andrei. E prima dată când e ziua Katarinei fără el. Anul ăsta e greu de dus pentru că trebuie să învăţăm să trăim fără el", povesteşte Petruţa, femeia care i-a fost şi iubită şi soţie şi prietenă. Alături de el, Petruţa Gheorghe a trăit o poveste de dragoste cum rar se întâlneşte. Andrei a fost omul care şi-a asumat de la început iubirea pentru ea, dar mai ales iubirea pentru cei trei copii ai femeii care urma să îi devină soţie. A iubit-o pe ea şi i-a iubit şi pe ei ca şi cum ar fi fost sânge din sângele lui. Iar Max, Maria şi Katarina au văzut în el un exemplu, un sprijin şi un tată. Pentru ei, Andrei a devenit "paps". "El era ca un scut inimaginabil. Nu poţi să-ţi imaginezi ce siguranţă aveai cu el", povesteşte cu mândrie Max. Maria îl completează: "Privirea lui era pătrunzătoare, era ca şi cum se uita în sufletul tău". Iar Katarina povesteşte amuzată cum le făcea Andrei educaţie: "Într-o zi mi-a zis: «Hai, Kata, să te scot în oraş. Să îţi arăt cum trebuie să se poarte un băiat cu tine. Trebuie să-ţi deschidă uşa, să ştie să se poarte la masă. Dacă nu face nişte lucruri, pleci»".

Vedeţi interviul exclusiv, astăzi, începând cu ora 13.00, la "Star Special", pe Antena Stars!

A presimţit nenorocirea

Sunt multe lecţii pe care Andrei Gheorghe le-a oferit atât copiilor, cât şi Petruţei. Determinarea, inteligenţa şi uneori chiar şi duritatea lui i-a făcut să vadă altfel viaţa. Şi tot el i-a învăţat să lupte şi să se ridice ori de câte ori e nevoie. Dar cea mai importantă lecţie au învăţat-o în ziua în care el a plecat pentru totdeauna. Cea care a presimţit totul a fost chiar Petruţa, care de câteva săptămâni se afla în Austria, pentru un tratament complicat: "Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul. Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat. Nu reuşisem să vorbesc cu el toată ziua şi am trimis gardianul. El mi-a spus că sunt maşinile acasă şi atunci am ştiut că s-a întâmplat ceva, pentru că el nu pleca niciodată fără maşină".

"Mă aşteptam la un dram de respect"

Max: "M-a sunat mama şi mi-a spus să merg acasă. Eu am fost acolo. Eu am văzut totul, cum s-au desfăşurat lucrurile. Am fost dezamăgit pentru că mă aşteptam la un dram de respect. Ne murise tatăl! I-am promis atunci că voi avea grijă de fete şi că îl voi face mândru de mine. El m-a învăţat să nu îmi fie frică niciodată!" Şi nu le-a fost frică. Nici să înfrunte oamenii care i-au blamat, nici să-şi ducă durerea cu demnitate în faţa tuturor. Ei ştiu cel mai bine cine a fost Andrei Gheorghe, pentru ce a trăit, de ce a suferit şi, mai ales, cât a avut el de oferit. Şi tot ei au ales să spună povestea din spatele imaginii de om dur şi incomod. Povestea neştiută a lui Andrei Gheorghe.

Mărturiile incredibile le puteţi vedea într-un interviu exclusiv, astăzi, începând cu ora 13.00, la "Star Special", pe Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro