Familia unui interlop celebru, lovită din toate părţile! Asta i-a pus capac!

+2 click pentru
galerie

Aflat în plin scandal cu "sifoanele" care l-au arătat cu degetul că şi-a turnat prietenii la poliţie, Mircea Nebunu primeşte lovitură după lovitură.

Mircea Băluş le-a mărturisit prietenilor că trece prin momente grele, deoarece tatăl lui este grav bolnav. De parcă problemele de sănătate ale părintelui nu erau de ajuns, fratele lui Mircea Nebunu a primit, la rândul său, vestea că va rămâne pe drumuri, din cauza datoriilor. Recent, Valentin Băluş a pierdut un proces cu o firmă specializată în recuperarea creanţelor, obţinând executarea silită a acestuia.

Mircea Nebunu a publicat, zilele trecute, pe un site de socializare, un mesaj în care îi amenință pe eventualii săi trădători, că le va plăti cu aceeași monedă. Acesta susține că “prietenii de-o viață”, pe care i-a ajutat, au “dușmănie” pe el pe motiv că este considerat “numărul unu”. De această dată, liderul interlop a fost mai rezervat în afirmații și nu i-a amenințat cu violența, dar le-a atras atenția că le poate distruge reputația. “De aia aveţi invidie? Vedeți că știu multe de voi!” Totuși, Mircea Nebunu nu s-a putut abține complet și le-a oferit acestora și opținunea unei răfuieli față în față. „Dacă vreți să mă provocați, veniţi voi! Nu prin ziare!”, a mai scris liderul interlop pe site-ul de socializare.

Scandalul a izbucnit după ce spynews.ro a publicat în exclusivitate o declarație dată de Mircea Nebunu în fața procurorilor în care a povestit despre prietenii care îi săriseră în ajutor după ce fusese bătut de mai mulți membri ai clanului Bie. Între altele, Mircea Nebunu a arătat că a văzut un puști care ducea într-o pungă o pușcă de tip shotgun, despre știa a fost a lui Gheorghe Mustață (fost lider al galeriei steliste) și care i-o dăduse ulterior lui Radu Roșca. Și asta, în contextul în care, la scandalul respectiv, un bărbat fusese împușcat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm şi pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro! Avem şi Instagram!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro