Fata care a fugit la mănăstire vorbeşte pe ascuns cu duhovnicul!

+2 click pentru
galerie
Iulia Ionescu, fata de 15 ani care a pus pe jar toată poliţia după ce a fugit de acasă pentru a vizita o mănăstire din Suceava, îşi joacă părinţii pe degete. Ea le-a spus acestora că a renunţat la duhovnic, însă Spynews a descoperit că fata vorbeşte cu preotul...pe furiş.
Cazul Iuliei Ionescu, eleva de la "Sf. Sava" care i-a mărturisit preotului Visarion Alexa că vrea să se călugărească şi fugit de acasă la o mănăstire din Suceava, a ţinut cu sufletul la gură o ţară întreagă. Mulţi l-au arătat cu degetul pe preotul Visarion, acuzându-l că ar fi trebuit să anunţe părinţii în momentul în care a aflat de planurile fetei, însă duhovnicul copilei a spus că nu putea încălca taina spovedaniei. Revenită acasă, adolescenta s-a întors la şcoală şi şi-a liniştit părinţii, spunându-le că s-a înşelat în privinţa Bisericii, asigurându-i că nu vrea să se transforme într-o habotnică. Lucru declarat chiar de Daniel Ionescu, tatăl ei, care spus că "fata s-a lămurit cum stă treaba cu mănăstirile". În legătură cu aceste declaraţii, preotul Visarion a avut o reacţie ciudată, spunându-le reporterilor Spynews: "Dacă aveţi întrebări legate de Iulia, contactaţi-o pe ea sau pe familia ei. Nu mai vreau să comentez. Iulia este destul de matură cât să ia propriile decizii, sau familia ei să le ia pentru ea."
"Să nu mai spuneţi nimănui"
Reporterii Spynews au aflat însă că, în ciuda asigurărilor oferite părinţilor, Iulia continuă să ţină legătura, pe ascuns, cu părintele Visarion, cel căruia i-a mărturisit că vrea să se călugărească. Ieri, jurnaliştii noştri au discutat cu Iulia, iar fata a declarat că toţi colegii de clasă au primit-o cu braţele deschise. "Toţi colegii îmi sunt prieteni şi mă susţin. Nici nu mă gândesc să mă transfer la alt liceu", i-a mărturisit Iulia unui reporter. Despre ruptura care ar fi avut loc în relaţia cu duhovnicul ei, Visarion Alexa, Iulia a făcut o declaraţie incredibilă: "Nu am zis asta (referitor la decizia de a nu se mai vedea cu preotul Visarion - n.r.). Am vorbit cu el (duhovnicul - n.r.) la telefon şi nu e absolut nicio problemă. E plecat şi de aia încă nu ne-am întâlnit. Dar să nu mai spuneţi nimănui..."
Citeşte şi:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro