VIDEO Fata forţată să se mutileze, în chinuri teribile! Ce a păţit după ce a mărturisit că a fost tunsă, bătută şi plimbată goală pe stradă de fostul iubit

Chinurile nu se mai termină pentru Corina Cepoiu, tânăra mutilată şi batjocorită de fostul iubit. Astăzi a ajuns la spital cu dureri groaznice şi a primit mesaje de ameninţare de la interlopul Mihai Crozolo, bărbatul care i-a jurat iubire şi i-a promis că o să divorţeze pentru ea.

Femeia mutilată şi batjocorită de fostul iubit e în mare pericol. Corina a primit mesaje crunte de ameninţare!

"Eşti o tupeistă. Nu ai nicio valoare. Recunoaşte că te-ai tuns singură. Eşti penibilă! Ai grijă ce declari. Ar fi bine să accepţi situaţia. Eşti o ... . Vrei să faci probleme. Cine te crezi? Ai grijă de tine. Puteai să păţeşti şi mai rău. De ce ai ajuns la presă? Ai grijă pe unde mergi!", este unul dintre mesajele de ameninţare primite de Corina.

Nu şi-a lăsat fratele să vorbească

Ovidiu Ionut Crozolo, fratele lui Mihai, a intervenit telefonic în emisiunea Simonei Gherghe, pentru a spune ce s-a întâmplat în apartamentul in care Corina a fost obligată să se tundă singură. El nu a fost însă lăsat sa vorbească de fratele lui, semn că nu s-au înţeles de acasă asupra versiunii pe care să o prezinte la TV.

"Fratele meu m-a sunat şi mi-a spus să vin acasă. M-a rugat să mă uit prin casă să văd dacă nu lipseste ceva, fiindca ii furase niste bani din portofel. Nu e adevarat ce spune ea. Eu am spus clar ca nu vreau sa particip la scena asta. Ea singură şi-a ales varianta asta", a spus Ionuţ, moment în care Mihai a intervenit: "Abţine-te!"

M.M.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro