Febleţea Elenei Udrea are probleme cu legea. Primarul Cherecheş e acuzat de luare de mită

+2 click pentru
galerie

Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală faţă de Cătălin Cherecheş, primar al municipiului Baia Mare. Primarul este cunoscut pentru relaţia strânsă pe care o are cu Elena Udrea.

Primarul a fost ridicat de procurorii pentru audieri.

Edilul, despre care presa spune că ar fi iubitul Elenei Udrea, este cerecetat pentru luare de mită în formă continuată, trafic de influenţă în formă continuată şi efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia pe care o îndeplineşte.

Potrivit procurorilor, în cursul anilor 2011 – 2013, învinuitul Cherecheş Cătălin, primar al municipiului Baia Mare, a pretins şi primit sume de bani cu titlu de foloase necuvenite de la reprezentanţii a cinci societăţi comerciale, pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu şi pentru a favoriza aceste societăţi comerciale în procedurile de achiziţie publică organizate de Primăria municipiului Baia Mare, atât cu ocazia atribuirii contractelor cât şi pe parcursul derulării acestora.

"Este o femeie frumoasă, hotărâtă, inteligentă şi puternică"

Cherecheş s-a aflat în ultima vreme în vizorul presei pentru o presupusă relaţie cu Elena Udrea. "În ceea ce o priveşte pe doamna Elena Udrea nu pot să nu recunosc că este o femeie frumoasă, hotărâtă, inteligentă şi puternică, tocmai de aceea îl felicit de pe acum pe bărbatul lângă care va alege să îşi trăiască de acum înainte viaţa. E de o calitate umană care se ridică deasupra multor bărbaţi din politică", a declarat Cătălin Cherecheş.

Foto: jurnalul.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro