Felicia Anghel îl atacă dur pe Mircea Solcanu! Uite mesajul emoţionant transmis de mama copilaşului sfâşiat de câini

În urma apariţiilor repetate la TV ale părinţilor copilaşului ucis de câini, Mircea Solcanu a făcut o afirmaţie dură: "Duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi"(n.r.- făcând referire la copilul rămas în viaţă). Mama copilului a făcut o declaraţie cu un mare impact emoţional.

Mama lui Ionuţ Anghel a simţit nevoia să-i dea replica lui Mircea Solcanu, aceasta a intrat în direct la emisiunea lui Cristi Brancu, "Agentul Vip".
"Am fost şocată şi revoltată, nu mi-a venit să cred că un semen de-al nostru a putut să spună asemenea cuvinte grele. Este incalificabil. Dânsul nu are copii şi nu ştie ce înseamnă acest lucru... să ti moara un copil. Nu ştiu de unde vine ura asta. Cum nu pot să înţeleg ura iubitorilor de animale fata de noi sau faţa de un copil care a fost sfâşiat de câini. Mă gândesc la Ionuţ tot timpul şi îmi place să cred că este bine acolo unde este şi că se gândeşte la noi. Îmi doresc să schimbe ceva plecarea lui Ionuţ, să nu se mai repete, să moara copii nevinovaţi în astfel de chinuri".

A.C.

Citeşte şi:

Mircea Solcanu a lasat garda jos. După ce i-a blamat familia lui Ionuţ Anghel, acesta le-a cerut scuze. Uite mesajul prin care îşi exprimă regretele

Şocant! Mircea Solcanu, mesaj revoltător către familia copilului sfâşiat de maidanezi: "Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt băiat"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro