Femeia care a condus baută pe contrasens a ajuns în spatele gratiilor / Video

Şoferiţa care în urmă cu două nopţi a lovit un poliţist, a fugit şi a circulat pe contrasens cu farurile stinse a fost arestată preventiv.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, este medic de familie în Focşani.
Pe numele aceteia a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul recoltării de probe biologice. Mai mult, surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, au declarat că femeia a avut un comportament violent de mai multe ori pe parcursul cercetărilor. Ea s-a opus în momentul în care a fost prinsă, pentru liniştirea şoferiţei poliţiştii fiind obligaţi să folosească spray lacrimogen.
Potrivit anchetatorilor, în momentul în care a fost prinsă femeia nu avea asupra sa permis de conducere, întrucât acesta îi fusese reţinut pentru o perioadă de 90 de zile fiindcă depăşise viteza legală cu peste 50 de kilometri la oră, şoferiţa circulând în baza unei dovezi provizorii, care va expira zilele următoare.


A lovit un poliţist cu maşina

Femeia, aflată la volanul unui autoturism Opel Corsa, a fost oprită, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.40, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploieşti, în faţa sediului Poliţiei Municipale, de către un echipaj care făcea un control în trafic. Şoferiţa a încetinit, unul dintre agenţii de la Rutieră s-a apropiat de maşină, iar în momentul în care acesta a băgat mâna pe geamul maşinii pentru a lua actele femeii, aceasta a tras centura de siguranţă şi a pornit, rănindu-l pe agent la mână. Poliţistul a fost nevoit să urce pe maşina femeii ca să nu fie rănit mai grav, iar după aproximativ o sută de metri s-a aruncat de pe autoturism.
Un echipaj de poliţie a plecat în urmărirea femeii şi a oprit-o pe o stradă din Ploieşti, însă şoferiţa a refuzat să iasă din maşina în care se blocase, pretinzând că se simte rău, la un moment dat reuşind să fugă şi să iasă din oraş.
Ulterior, ea a intrat pe autostrada A 3 Bucureşti - Ploieşti, unde a circulat pe contrasens şi cu farurile maşinii stinse. Poliţiştii au reuşit să o prindă la intrarea din zona de nord a Capitalei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro