Femeia care făcea sex virtual lângă copiii bolnavi de cancer, dispărută fără urmă!

Infirmiera filmată în timp ce îşi mângâia sânii în timpul unui show XXX organizat chiar în camera de gardă a Institutului Oncologic Trestioreanu, lângă copiii bolnavi de cancer, are probleme mari.
Lidia P. a fost dată dispărută de vecinii din cartierul Pantelimon, unde a locuit ani la rând împreună cu soţul ei. De ceva timp, însă, infirmiera perversă nu a mai fost văzută de vecini, iar aceştia susţin că femeia parcă a intrat în pământ. Mai mult, femeia a fost chiar dată în judecată de asociaţia de proprietari, pentru că a nu şi-a mai plătit datoriile de o bună perioadă. Lidia P. e vânată şi de mai multe bănci - cinci la număr -, precum şi de un operator de telefonie mobilă.


În urmă cu şapte ani ani, Lidia P. a fost surprinsă oferind show-uri erotice în camera de gardă a Secţiei de Pediatrie a Institutului de Oncologie, în timp ce era plătită ca să aibă grijă de copiii bolnavi de cancer. Coversaţia pe messenger dintre un jurnalist incognito şi Lidia P. s-a transformat într-un veritabil show erotic. Timp de şase ore, infirmiera în vârstă de 37 de ani a povestit fanteziile sale sexuale. Mai mult, aceasta s-a şi dezbrăcat în faţa camerei web, arătându-şi sânii. "Îţi plac sânii mei? M-am bronzat în Spania, m-a dus soţul meu în concediu. Dacă vrei să-i pipăi, te aştept într-o noapte când sunt de gardă, ca să te convingi că sunt naturali", i-a spus infirmiera reporterului, potrivit Antena 1.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro