Femeie complet dezbrăcată, salvată din faţa unui tren, în Vrancea!

Femeie complet dezbrăcată, salvată din faţa unui tren, în Vrancea! © foto simbol Pixabay

O femeie complet dezbrăcată a vrut să se arunce în faâa unui tren, în Vrancea. Ea a fost salvată de un profesor de educație fizică și sport al Școlii Andreiașu de Jos și de către un instructor de înot de la Bazinul Olimpic Focșani.

Totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază la o trecere la nivel cu calea ferată din Slobozia-Ciorăşti.

Cătălin Croitoru, profesorul de sport, a mers în vizită la rude, iar pe drum s-a intersectat cu tânăra complet dezbrăcată care mergea pe linia ferată.

Tânărul a apelat serviciul de urgenţă 112 care a confirmat trimiterea echipelor speciale. Părea prea târziu deoarece semnalele acustice porniseră, trenul se apropia, iar fata era încă pe linie.

Împreună cu un alt bărbat au alergat jumătate de kilometru, iar când s-au apropiat de femeie, aceasta le-a spus să nu se apropie de ea pentru că nu au niciun drept asupra vieţii sale... Timp în care trenul se apropia.

Cătălin Croitoru a tras-o de mâini şi a îndepărtat-o de tren!

„Sâmbătă, după ce am ieșit de la bazin, am plecat spre Slobozia Ciorăști, la bunica mea. Când am ajuns în dreptul căii ferate, cam pe la 14:20 -14:30, deși bariera nu era lăsată în jos, eu obișnuiesc să mă asigur. M-am uitat în stânga, liber. M-am uitat în dreapta, văd o fată dezbrăcată pe mijlocul liniei ferate. Am dat repede mașina înapoi și am coborât din mașină. Am luat telefonul, am apelat 112 și mi s-a spus că apelul a fost înregistrat și că vor sosi echipajele speciale. De față mai era un bărbat ce lucra pe un buldoexcavator și un soldat, ce lucra la depozitul de armament. Acesta a venit lângă mine și am hotărât amândoi să ne ducem să o salvăm. Nu era timp de așteptat și de făcut poze. Viața ei depindea de noi! Nici bine nu am închis telefonul că bariera se lăsa în jos și semnalele acustice au pornit. Inima mea bătea mai tare când am auzit că vine trenul și fata se îndepărtase de noi. Împreună cu soldatul am alergat înspre ea. Cam 500 de metri. Ne-am apropiat la aproximativ 10 metri de ea și am încercat să o convingem să plece din acel loc, de bună voie. Dar a țipat la noi, ne-a spus să o lăsăm în pace și că nu avem niciun drept asupra vieții ei! Ba chiar va chema poliția dacă nu o lăsăm în pace. M-am uitat la soldat și i-am zis: „Hai! Tu o apuci de o mână, eu de o mână și o tragem pe cealaltă linie“. În ultimele secunde, am tras-o pe cealaltă linie și am ținut-o strâns până a trecut trenul. I-am dat repede puloverul meu, că ea era dezbrăcată complet și după ceva timp a venit și o mașină de poliție. Eu am întrebat-o ce s-a întâmplat, de ce vroia să se omoare și ea mi-a dat un răspuns pe care nu îl mai rețin exact, dar din câte am înțeles, mi-a vorbit ca și cum ea simțea că era posedată și că trebuia să se omoare. Fata avea cam 26 -29 de ani și părea o fată îngrijită. Probabil a suferit vreo depresie sau cine știe ce… Până la venirea ambulanței, fata a stat în mașina de poliție, timp în care și mie mi s-au luat toate datele și toate declarațiile (...) Nu am ezitat să o salvez nici măcar o clipă! Mi-am zis că viața ei stă în mâinile mele! Nu mi-a fost frică de nimic. Am vrut doar să ajut un om și atât. Când am auzit că vine trenul, atunci am acționat imediat. Știam că nu mai este timp și totul trebuie să se întâmple repede și să se termine cu bine. Dumnezeu lucrează prin oameni, așa că, probabil, eu a trebuit să fiu omul care trebuia să fie acolo în acel moment” a povestit profesorul de sport, Cătălin Croitoru, potrivit monitoruldevrancea.ro.

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro