Ferește-te de toxiinfecția alimentară cu câteva trucuri la îndemâna tuturor. Ce nu trebuie să consumi niciodată în vacanță
Publicat pe 22.07.2016 la 09:55 Actualizat pe 22.07.2016 la 10:11
Dr. Simona Carniciu a vent în această dimineață la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre toxiinfecția alimentară și despre trucurile care pot împiedica alimentele să nu se strice.
Dr. Simona Carniciu a vent în această dimineață la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre toxiinfecția alimentară și despre trucurile care pot împiedica alimentele să nu se strice.
Aceasta a dezvăluit ce trebuie să facem pentru a avea alimentele cât mai mult timp fără să se strice.
”În primul rând, trebuie să fim atenți la ce cumpărăm și apoi cum păstrăm alimentele. După gătire, alimentele se păstrează la caserole, închise cu capac și așezate separat. Nu se pune mâncare în oală și farfurie, căci trebuie păstrată cât mai etanș. Nu se lasă fructele și peștele mai mult de o oră afară. Fructele se spală și se usucă înainte de a se ține în frigider. La spălat, se pun într-un șervețel, se șterg bine și se pun în frigider. a spus medicul la Antena Stars.
Vezi pe www.antenastars.ro cum eviți toxiifecția alimentară în vacanță și cum să o depistezi!
V.M