Fericire mare în familia Matildei Pascal Cojocăriţa! Este din nou bunică! Cum arată nepoţelul vedetei!

Matilda Pascal Cojocăriţa

Îndrăgita interpretă de muzică populară a devenit din nou bunică. Nora ei, Betty, a născut un băieţel extraordinar de frumos.

Alin, fiul binecunoscutei interprete de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa, este din nou tătic. Soţia sa, Betty, a născut. Bebeluşul a venit pe lume în urmă cu o săptămână şi se numeşte Tudor.

În cadrul unei emisiuni de la Kanal D, Alin Cojocăriţa şi soţia sa au vorbit şi l-au prezentat pe fiul lor cel mic. Cei doi mai au un băieţel împreună.

"Tudor are o săptămână şi două zile. Nu avem probleme cu el, deocamdată", a explicat Betty, soţia lui Alin Cojocăriţa.

"Sarcina a fost un pic mai grea, cred că am luat 10-12 kilograme, dar nu contează, cred că ritmul pe care îl am mă va ajuta să slăbesc.
Am fost fericită când am aflat că e băieţel, că e mai uşor în vremurile acestea pentru un băiat"
, a adăugat ea.Alin Cojocăriţa a intervenit, mărturisind că îşi mai doreşte încă un copil, dar pentru asta trebuie să negocieze cu partenera sa de viaţă.

"Eu încă îmi doresc trei copii şi susţin că voi avea trei băieţi. Trebuie să mai negociez cu soţia. Micuţul a primit o mulţime de daruri de la bunica şi nu numai... Bunica îşi doreşte o nepoţică, de fapt", a afirmat Alin Cojocăriţa.

Alin şi soţia sa i-au amenajat o cameră superbă fiului lor, aproape totul, de la pernuţe, la tricouri şi inimiaore decorative fiind inscripţionate cu numele bebeluşului - Tudor.

(D.A.)

FOTO: capturi video Kanal D

Citeşte şi:

Matilda Pascal Cojocăriţa participă la Eurovision: "Nici în visele mele cele mai frumoase nu m-am gândit la asta!"

Reacţia Matildei Pascal Cojocăriţa la două minute după ce a afllt că este exclusă de la Eurovisionfacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro