Fiica lui Adrian Enache şi-a arătat sânii mutilaţi de violator!

+3 click pentru
galerie

Fiica lui Adrian Enache a reuşit să scape de complexul legat de urmele lăsate pe piept de libanezul care a vrut să o violeze în urmă cu trei ani.

Diana Enache a încercat să mascheze, în toată această perioadă, cicatricea formată în urma tăieturii cu briceagul de Kanaan Ali Riad. Recent, însă, ea a renunţat la bluzele pe gât şi s-a pozat în mai multe ipostaze, lăsând la vedere un decolteu adânc. 

Atacată în scara blocului

În dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, Diana Enache a fost atacată cu un cuţit, în scara blocului în care locuieşte, chiar de către cel care asigura paza clădirii. Diana, care avea 17 ani la momentul respectiv, se întorcea de la o petrecere când, în scara blocului, a realizat că nu funcţionează lumina, moment în care i-a cerut portarului să o ajute. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar bărbatul a scos un briceag, rănind-o pe tânără la nivelulor mâinilor şi toracelui. Diana Enache a primit îngrijiri medicale la Floreasca, plângerea împotriva agresorului fiind depusă chiar de Adrian Enache la Secţia 2 din Capitală. În faţa omenilor legii, libanezul a declarat că tânăra l-ar fi jignit, pentru că este arab şi se afla în perioada respectivă în Ramadan. Oamenii legii au ajuns însă la concluzia că libanezul ar fi încercat să o violeze. Kanaan Ali Riad (foto jos), de 48 de ani, a fost trimis în judecată pentru pentru infracţiunile de tentativă la viol şi purtare abuzivă. La mijlocul lunii octombrie 2015, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe libanezul Kanaan Ali Riad la cinci ani de închisoare. În plus, l-a obligat la plata unor daune morale de 50.000 de euro în solidar cu societatea angajatoare.

"Ea singură a reuşit să se salveze"
La scurt timp după incident, Adrian Enache era singura persoană care vorbea despre o tentativă de viol. Chiar a doua zi, artistul era convins că atacul asupra fiicei sale a fost premeditat. "Este o eroină. Ea singură a reuşit să se salveze. Singură a chemat SMURD-ul, singură a chemat poliţia, s-a luptat împotriva acelei creaturi care nu mai poate fi numită om. A reuşit singură să facă faţă unui nenorocit care a avut un atac premeditat asupra ei urmând să o violeze", declara Adrian Enache pentru spynews.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro