Finalul telenovelei! Prinţul Dan Miuţescu, obligat să pice la pace cu fosta nevastă!

După luni de zile de scandal, Iulia Stănescu a ajuns la o înţelegere cu  fostul soţ, Dan Miuţescu, ginerele regelui ţiganilor ortodocşi.

Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea îi aşteptă pe cei doi să vină la următorul termen  - 10 aprilie - cu o înţelegere semnată care să precizeze voinţa acestora cu privire la copiii pe care îi au împreună. Potrivit unor surse, Dan Miuţescu ar urma să primească custodia celor două fetiţe pe care le are cu Iulia, în timp ce aceasta va putea să-şi viziteze copiii ori de câte ori doreşte.

Îi era frică să se prezinte la proces

Iulia nu s-a prezentat la câteva termene ale procesului. "A depus în instanţă o cerere de amânare a termenul în care precizează faptul că îi este teamă de Dan Miuţescu, acesta fiind şi motivul pentru care nu poate veni la proces", ne-a precizat unul dintre apropiaţii familiei, la termenul fixat în ianurie. Scandalul din Costeşti a început după ce familia lui Dan Miuţescu a rupt relaţia acestuia cu Iulia Stănescu pentru a-l putea căsători cu una din fetele regelui ţiganilor ortodocşi, Dan Stănescu. 

Citeşte şi   Scandal în puşcărie! Mihai Stoica, bătut de doi "câini": "A primit prima corecţie"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro