Finii Angelei Similea se bat pe banii copilului! Detalii din scandalul dintre un milionar celebru şi o "prinţesă a asfaltărilor"
Publicat pe 12.01.2016 la 23:59 Actualizat pe 12.01.2016 la 23:45
Scandalul dintre Alexandra Cazacu şi fostul ei soţ, Laurenţiu Stoiculescu, pare că a reizbucnit la aproape trei ani de la divorţul celor doi.
Scandalul dintre Alexandra Cazacu şi fostul ei soţ, Laurenţiu Stoiculescu, pare că a reizbucnit la aproape trei ani de la divorţul celor doi.
Stoiculescu, fiul multimilionarului Victor Stoiculescu - proprietarul unui cartier de fiţe din Bucureşti - le-a cerut judecătorilor să reducă pensia de întreţinere pe care el ar trebui să o plătească fetiţei pe care o are cu Alexandra Cazacu, fiica Corneliei Cazacu (fost senator şi cunoscuta ca "Regina asfaltărilor" după ce a obţinut contracte de zeci de milioane de euro pentru reabilitarea unor străzi din Capitală, în timpul guvernării PDL). La mijloc ar fi problemele financiare, nu tocmai noi, ale lui Stoiculescu. De altfel, la finalul lui 2014, tânărul a fost executat silit de una dintre cele mai cunoscute bănci din România "pentru recuperarea creanţei de 325.725,57 lei, reprezentând debit şi penalităţi". Dosarul se află la Tribunalul Bucureşti, iar un prim termen de judecată nu a fost încă stabilit.
Alexandra Cazacu şi Laurenţiu Stoiculescu s-au căsătorit în septembrie 2008, la Snagov. Naşi le-au fost Angela Similea şi Victor Surdu. La petrecerea cu ştaif - presa spunea că mama Alexandrei Cazacu ar fi cheltuit în jur de 400 de mii de euro - au venit aproximativ cinci sute de invitaţi, printre care foarte mulţi oameni politici. Şi cum petrecere fără lăutari nu se putea, le-au cântat Nelu Ploieşteanu, Maria Dragomiroiu şi Andra.
După numai cinci ani cei doi s-au despărţit. Mai grav, în noiembrie 2013, Alexandra Cazacu a obţinut un ordin de protecţie împotriva fostului ei soţ, semn că ruptura dintre aceştia era definitivă. Judecătoria Sectorului 5 l-a obligat atunci pe Stoiculescu "să păstreze o distanţă de minim 15 metri faţă de reclamantă, cu excepţia situaţiilor în care părţile se prezintă la organele judiciare, autorităţile statului sau instituţiile publice" şi i-a interzis acestuia "orice contact direct, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau in orice alt mod cu reclamanta".
Citeşte şi