Finul lui Minune, cumătrul lui Salam şi finul lui Nuţu Cămătaru, sex cu o fetiţă de 13 ani!

+7 click pentru
galerie

Unii dintre cei mai violenţi interlopi din Capitală - rude cu celebrii manelişti Florin Salam şi Adrian Minune şi cu temutul Nuţu Cămătaru - au ajuns într-un dosar de trafic de minori, după ce au fost indicaţi drept clienţi ai unei fete de 13 ani care era exploatată sexual.

Puiu Cioflan Tănase şi Marioara Stoica

În încercarea de a demonstra că au fost condamnaţi pe nedrept, Marioara Stoica şi concubinul acesteia, Puiu Tănase Ciolfan - despre care SPYNEWS a dezvăluit ieri că s-au ascuns în Suedia pentru a nu fi capturaţi de Poliţia Română (vezi articolul aici) – au explicat că victima, o fată de 13 ani, era prostituata preferată a membrilor clanurilor Chira, Mogoş şi Caran.

"Se impune audierea numiţilor Mandache Aristide, zis Udi şi Răducan Aurel, zis Aurel Caran, întrucât partea vătămată vătămată a declarat în declaraţia din data de ... următoarele, cităm: «Precizez că după ce m-am întors la Puiu şi Maria am continuat să fac prostituţie. (...) Printre clienţii obişnuiţi ai mei se aflau: Robert al lui Caran, Elvis Chira, Corni (Răducan Cornel Robert), Ciprian al lui Carabină, Aurel Caran, Cezar Caran, Dan Carabină, Adrian Mogoş, Udi, Cocorică (Răducan Florin) şi Ştefan Mihai Vali»", au precizat Marioara Stoica şi Puiu Tănase Ciolfan, în cerera de apel prin care atacau condamnarea de 8, respectiv 11 ani de puşcărie, pentru trafic de minori.

Cu toate că cercetările au durat câţiva ani, procurorii DIICOT nu au extins cercetările împotriva interlopilor indicaţi de proxeneţi, deşi interlopii indicaţi puteau fi acuzaţi de act sexual cu un minor.

Aurel Caran a dispărut chiar înainte de condamnare

Aurel Caran, finul lui Minune, se află în prezent în puşcărie, unde ispăşeşte o pedeapsă de care a fugit luni la rând. În 2015, Aurel Răducan, cunoscut ca Aurel Caran, a fost dat în urmărire naţională după ce a fugit din sala de judecată, chiar înainte de a fi condamnat. El a primit trei ani şi zece luni de închisoare, pentru un incident din 2012, când s-a certat cu fratele său, Ştefan Răducan, zis Fane al lui Caran, la un restaurant situat pe malul unui lac din localitatea Belciugatele. În urma conflictului, Aurel ar fi tras mai multe focuri de armă asupra fratelui său, care, ca să scape nevătămat, a luat cu forţa maşina unor lăutari prezenţi în restaurant şi a fugit, apoi a abandonat autoturismul pe o stradă de la marginea Capitalei. Liderul interlop a fost acuzat de tulburarea liniştii publice şi ulterior trimis în judecată. În timp ce era judecat în stare de libertate, Aurel Răducan a fost ridicat de poliţişti, în anul 2014, într-un dosar de cămătărie, alături de liderii clanurilor Camătarilor şi Duduienilor.


Finul lui Nuţu este jupânul Pantelimonului

Adrian Mogoş, un alt interlop indicat de Marioara Stoica şi Puiu Tănase Ciolfan, este finul lui Nuţu Cămătaru şi, în urmă cu patru ani, a fost implicat într-un scandal de proporţii, care s-a încheiat cu sânge şi oase rupte. Mogoş a încasat o bătaie soră cu moartea de la o "brigadă" de mardeiaşi a unui local de manele din Drumul Taberei, după ce interlopul l-a atacat pe Gabriel Oprişa, şoferul lui Cristi Borcea. Totul a pornit de la nişte dedicaţii şi de la nişte vorbe aruncate la băutură, aceştia cunoscându-se foarte bine, fiind vecini în oraşul Pantelimon. Mogoş a mers după scandal la fiecare în parte şi a cerut bani pentru a "uita" incidentul. Pentru patronul restaurantului, de exemplu, finul lui Cămătaru a stabilit o "taxă" de 60.000 de euro. Nu se ştie dacă plata a fost făcută, însă cert este că la Poliţie nu s-a mai înregistrat nicio plângere împotriva angajaţilor restaurantului. (Vezi articolul aici)

Florin Salam, alături de cumetrii din clanul Chira

Clanul Chira a comis sute de fapte, însă doar câteva au devenit publice. Una dintre ele a avut loc în 2008, când membri ai clanului Chira au şantajat un afacerist israelian cu un milion de euro, ca să nu îi ucidă copiii. Mafioţii conduşi de cumetrii lui Florin Salam au fost prinşi în flagrant după ce victima şantajului s-a dus la poliţie, potrivit Antena 1. Israelianul a plătit 250.000 de euro şi urma să transfere patru imobile pe numele şantajiştilor, după ce a fost ameninţat cu moartea chiar de bodyguarzii săi, care erau mână în mână cu interlopii din gruparea Chira. Flagrantul a fost organizat chiar la notariatul unde urma să fie perfectat transferul a patru vile, situate într-un complex rezidenţial din localitatea Glina. Şantajiştii aveau asupra lor banii plătiţi de israelian. La percheziţii, poliţiştii şi procurorii au mai găsit alţi 209.000 de euro. Cel mai probabil, proveniţi tot din şantaje. Interlopii erau înarmaţi şi cu un pistol şi aveau la ei un încărcător cu şase cartuşe şi un încărcător cu cinci cartuşe, calibrul 10 mm.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro