Firicel din "Las Fierbinţi", un nou dosar la Crimă Organizată!

+4 click pentru
galerie

Când credea că a scăpat definitiv de problemele cu legea, actorul Cuzin Toma, alias Firicel din serialul "Las Fierbinţi", este chemat din nou în faţa judecătorilor, într-un dosar deschis de DIICOT.

La finele acestei luni, actorul Cuzin Toma este aşteptat la Tribunalul Bucureşti, unde procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au deschis un dosar care are ca obiect "confiscarea specială". Cel mai probabil, procesul are legătură cu dosarul clasat recent de procurori, în care Firicel era acuzat de deţinere de droguri.

SPYNEWS a dezvăluit că "Firicel" a fost cercetat de DIICOT pentru două fapte penale care sunt pedepsite aspru de Lege nr. 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Pentru una dintre fapte, pedeapsa maximă prevăzută de lege este de 5 ani, iar pentru cea de a doua – 15 ani. După o anchetă amplă, procurorii au ajuns la concluzia că "Firicel" merită o a doua şansă şi au decis să nu îl trimită în judecată pe actor. Astfel, DIICOT a decis să renunţe la acuzaţii, motivând că "în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin", renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro