Fiul celebrului Szobi Cseh şi-a tăiat venele în spital! SPYNEWS a aflat totul despre drama cumplită, care l-a împins la gestul extrem

Fiul celebrului cascador Szobi Cseh s-a automutilat în mod groaznic în timp ce se afla internat într-o clinică. Rănile au fost adânci şi îl vor marca pentru tot restul vieţii.
Surse din anturajul fostului mare cascador au destăinuit, pentru Spynews.ro, că fiul cel mic al acestuia, Arpad Cseh, a fost un băiat problemă, care obişnuia să creeze necazuri serioase. Una dintre cele mai mari "bube" ale lui Arpad a fost dependenţa de heroină, problemă pe care au avut-o mulţi dintre prietenii săi din copilărie. De altfel, unul dintre aceştia a şi murit din cauza unei supradoze. Arpad ar fi continuat să se drogheze, iar la un moment dat a fost internat la o secţie de dezintoxinare a unui spital din Bucureşti.
În timp ce era închis între patru pereţi, într-un moment de rătăcire, acesta ar fi spart un vas din sticlă, pentru a-şi tăia venele cu un ciob şi a cresta adânc pe braţe, precum puşcăriaşii. Cu toate că s-au cicatrizat de mult, urmele rănilor se mai văd şi astăzi pe braţele sale, dând fiori persoanelor care îl văd pentru prima dată. Conform surselor amintite, în ultima perioadă, Arpad Cseh şi-a revenit complet şi are grijă, în amintirea tatălui său, de asociaţia înfiinţată de acesta.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro