Fiul ex-senatoarei Plăcintă a ieşit din puşcărie, în secret! Le-a arătat procurorilor ce înseamnă şmecheria

Condamnat pentru tentativă de omor, fiul fostei esenatoare Plăcintă a fost eliberat înainte de termen, în mare taină, de judecători.
Andrei-Răzvan Plăcintă a fost eliberat recent din Penitenciarul Timişoara, acolo unde a avut parte de o detenţie de lux, după ce a depus o cerere la judecătorie. Fără prea multe discuţii, încă de la primul termen, magistraţii au decis că beizadeaua a ispăşit suficient din pedeapta de patru ani şi jumătate, primită pentru tentativă de omor. "Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul PLĂCINTĂ ANDREI RĂZVAN, de sub efectul pedepsei de 4 (patru) ani şi 6 (şase) luni închisoare, aplicată de Tribunalul Bucureşti-Secţia I Penală prin s.p. nr. 185/2012, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, prev. de art. 20 rap.la art. 175 C.pen. 1969. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 288/2013 emis de Tribunalul Bucureşti-Secţia I Penală şi atrage atenţia acestuia asupra consecinţelor nerespectării dispoziţiilor art. 61 C. pen.1969. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare", se arată în sentinţa dată de Judecătoria Timişoara. Procurorii au atacat decizia, însă tribunalul a menţinut verdictul, aşa că, imediat, Plăcintă a fost lăsat să plece din puşcărie.


Puşcărie ca la mama acasă!
De altfel, beizadeaua nu a dus-o rău nici după gratii. După cum SPYNEWS a dezvăluit, anul trecut, acesta avea telefon la discreţie şi ieşea mai des decât gardienii din penitenciar, pe motiv că trebuie să studieze. "Mai are vreo nouă luni şi va fi eliberat condiţionat. Totuşi, el duce o viaţă uşoară la Penitenciarul Timişoara. Are tot ce îşi doreşte în celulă. Se uită la filme, citeşte, dă telefoane când vrea. Periodic iese din puşcărie, pentru că s-a înscris la o facultate şi trebuie să îi dea voie să iasă, pentru a susţine examenele. Stă foatrte bine cu moralul, încât ne încurajează el pe noi", a dezvăluit unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Andrei-Răzvan Plăcintă, sub protecţia anonimatului, în exclusivitate pentru SPYNEWS.


Apucături de interlop
Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul lunii iunie 2011, de către procurorii Parchetului Capitalei, care l-au acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în legătură cu un incident petrecut în 2010, pe strada Berzei din Capitală. În urma cercetărilor s-a stabilit că "în seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (Delia Iulia Harabulă, fosta iubită a lui Andrei Plăcintă, n.r.), inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta", potrivit Parchetului. În momentul în care, în apărarea părţii vătămate au intervenit mai multe persoane, Andrei Răzvan Plăcintă, aflându-se la volanul autoturismului marca Renault Laguna, a pătruns cu acesta pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. În aceste împrejurări, în timp ce S.N. (Nicolae Stan, n.r.) încerca să îl oprească, ţinându-se cu mâinile de capota autoturismului, a fost împins de autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut. "Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta (partea vătămată Nicolae Stan n.r.) sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale", după cum au precizat procurorii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro