Fobia care a distrus sărbătorile pentru o familie: "Toți știu că darurile sunt interzise"

Femeie privindu-și partenerul în pat cu supărare. © Pixabay

Există frici de toate felurile, dar fobia unei mame s-ar putea să fie cea mai nefericită teamă pentru familia acesteia.

Sam Das are 26 de ani și suferă de un tip foarte specific de anxietate: nu poate deschide cadouri. Condiția ei este atât de puternică, încât nici nu se poate afla în aceeași cameră cu cadouri. Femeia exprimă simptome cum ar fi amețeală, greață, frisoane, și, de multe ori, chiar izbugnește în lacrimi la văzul unui dar!

"Sunt o mare iubitoare a Crăciunului. Mereu mi-a plăcut să văd instalațiile luminoase sclipind în brazi și mesele mari în familie. Dar în momentul în care cineva îmi oferă un cadou împachetat frumos, îngheț. [...] Câteodată, nici nu pot să vorbesc și încep să tremur. Nu e pentru că mi-e frică de ce este înăuntru, ci pentru că nu suport presiunea de a fi privită când desfac cadoul," a explicat femeia pentru The Scottish Sun.

Cât despre originile bizarei fobii, Sam spune că este foarte posibil ca aceasta să fi apărut la petrecerea sa de 21 de ani. Atunci, era înconjurată de 50 de invitați care o urmăreau insistent când deschidea cadourile.

Deci, cum se descurcă Sam în pragul sărbătorilor?

"În ultimii cinci ani, Crăciunul a fost un coșmar. [n.r. Fobia] a distrus acea parte specială a sezonului festiv pentru mine și pentru cei dragi. Toți știu că darurile sunt interzise," a adăugat femeia.

Din fericire, soțul acesteia, Albert, este foarte înțelegător.

"Albert înțelege că voi deschide cadouri doar în dormitorul nostru. [...] Moșul Crăciun secret este iadul pentru mine pentru că prietenii mei mă încurajează să deschid cadoul, dar pur și simplu nu pot. De obicei, încerc să schimb subiectul și îi întreb despre viața lor," a concluzionat Sam.

În final, femeia atrage atenția asupra faptului că atunci când deschide cadouri, departe de ochi curioși, nu uită niciodată să trimită mulțumiri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro