Focuri de armă la Paris! Un poliţist a murit

Atentat Paris © captură video Antena 3

Focuri de armă la Paris! Doi atacatori înarmaţi au tras în mai mulţi poliţişti.

Update ora 00:30: Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul armat de la Paris, anunţă Institutul american SITE, specializat în monitorizarea site-urilor islamiste.

Update ora 23:55: Doi agenţi de poliţie au murit în urma incidentului armat care a avut loc în centrul Parisului joi seară, potrivit unei surse din poliţia franceză, citată de agenţia Reuters. "Direcţia antiteroristă a Parchetului din Paris a fost sesizată în cazul atacului de pe Bulevardul Champs-Elysées, soldat cu moartea unui agent de poliţie", au transmis autorităţile francez.

Din primele informaţii, unul dintre atacatori a fost ucis. Un poliţist a fost omorât, iar un altul este rănit. 

Update ora 23:00: Poliţia anunţă că în acest incident, „probabil terorist”, ar putea fi vorba de doi atacatori, iar unul dintre aceştia s-ar afla încă în libertate. Reporterii anunţă că elicopterele poliţiei survolează zona. Purtătorul de cuvânt al ministrului de interne francez a declarat că ofiţerii de poliţie au fost ţinta atacatorilor.

"Mă uit în direct la posturile de televiziuni. Ne aşteptam să fie un atentat. Poliţia a anunţat de mai multă vreme că ameninţarea teroristă în preajma alegerilor prezidenţiale este mare. Poliţia a spus la momentul respectiv. Champs-Elysees a fost evacuat. Nu mai este nimeni", a spus Marcela Feraru la Antena 3.

Un reporter Reuters relatează că un elicopter al poliţiei zbura la mică înălţime deasupra centrului Parisului.

Incidentul are loc cu doar trei zile înaintea alegerilor pentru preşedenţia Franţei.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro