Fosta lui Şopârlă "loveşte" din nou! După ce a bătut un agent de pază, o vânzătoare şi nişte poliţişti, acum, chiar cântăreţul e vizat! Nu se opreşte până nu-l pune de tot la punct! Totul e înregistrat!

Cristina a cunoscut celebritatea după ce a susţinut că a fost maltratată de iubitul ei, Şopărlă, fost component al trupei Animal X. Apoi, subit, din victimă a devenit o adevărată bătăuşă, snopind în bătaie un agent de pază, o vânzătoare, dar şi doi poliţişti. Acum, tânăra a luat o decizie incredibilă, iar SPYNEWS are toate detaliile.

La scurt timp de la episodul sângeros dintr-un supermarket din Capitală, Cristina, fosta iubită a lui Şopârlă de la Animal X, şi-a descoperit marea pasiune. Nu, nu e vorba despre box sau lupte libere, ci despre... muzică. Mai hotărâtă ca niciodată să ia cu asalt showbiz-ul românesc, mai ales că deja a devenit celebră în urma apariţiilor televizate în care îşi acuza iubitul de agresiune, Cristina a compus câteva piese, ba chiar a creat singură linia melodică, apoi s-a filmat şi a pus clipurile pe internet, spre deliciul admiratorilor. Fosta iubită a lui Şopârlă nu se dă înapoi de la nimic pentru a strânge câţi mai mulţi fani, iar stilul nonconformist pare că o prinde cel mai bine. Mai mult decât atât, versurile pieselor par a fi un mesaj pentru Şopârlă, dar şi o manifestare a furiei. "Sunt Kri, dacă nu mă cunoşti e bine/ Nu plâng după proşti, dacă nu mă cunoşti" sau "Nu mai suport arfe, fiţe şi b****i/ M-am săturat de toţi/ Aseară te-am văzut cum mă urmăreai cu maşina ta şmecheră de cartier".

Scandal teribil

Toată povestea ar fi avut loc pe 31 octombrie. Îndurerată, Cristina a povestit că Şopârlă (Alexandru Salaman, în vârstă de 33 de ani) ar fi muşcat-o de faţă, gât şi urechi şi s-a ales cu urme vizibile pe corp. Cei doi au fost împreună timp de un an şi au locuit o vreme împreună. S-au cunoscut prin prieteni comuni, la scurt timp după ce fiecare trecuse printr-un divorţ. Armonia dintre cei doi avea să fie stricată, întregul episod al bătăii durând aproape patru ore, până când femeia a chemat poliţia.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro